Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Co do Kupek Artur ostatnio tez takie rzadkie robi, ale dziwi mnie to że spina się jak nie wiem, i mysle że może zatwardzenie jakieś a tu taka rzadzizna wychodzi..

wyspałam się nawet :-)
coby po buzi nie dostać

TAKIEJ TO DOBRZE !!! Rachu ciachu i po sprawie:-) Moja to jednak lubi sie gramolic.
umyłam wszystkie okna zmieniłam firanki i zasłony ....bylam z młodym na zakupach zimowych tz kurtke i buty sprawnie poszło ale biedniejsza o 500 zł jestem;-)
ale mam go z głowy jeszcze młoda została do ubrania na zime ale przed zakupami z nia to najpierw meliske musze sobie walnac
....
ktoras sie pytała o naczynka na buzi...moja mała urodziła sie z naczyniakami płaskimi tz uszczypniecie bociana na powiekach obu w kacikach na czole ma w kształcie litery v na głowce i na pleckach :-( niby lekarka powiedziała mi ze do 1-2 roku zycia to znika ale i tak to mnie martwi.... Szymon miał na szyji naczyniaka jamistego ktory znikł mu po kilku latach ...miało moze ktorejs dzieciatko to i czy faktycznie znikło po jakims czasie ...