reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
fasolka, merlin ja mam ten X-Lander WÓZEK X-A 2012 + ŚPIWOREK + FOLIA 24H (2937179297) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

i jestem bardzo zadowolona, Oliwka jeździła w spacerówce, Jaś w gondoli, tylko Oliwka dobiła materiał i muszę kupić nowy, na tej stronie można sobie kupić jakąkolwiek nową część jeśli coś się zniszczy
X-lander

dodam ze mieszkam w lesie, a i do miasta tez często jadę, teraz jak jest ten mega śnieg to sobie blokuje przednie kolka do jazdy na wprost i jadę jak po maśle

ayni zdrówka i gratki pierwszego ząbka
Camilla zdrówka, mój m niestety czasem podobny

czy ktoras z Was miała krwiaka w ciazy TO WAZNE

no właśnie ja nie chce żeby były tak montowane przednie kółka, że nad kółkiem jest taki plastik bo właśnie w tym mi sie zapycha śnieg i przez to nie chcą sie kółka kręcić tylko wszystko grzęźnie w śniegu :wściekła/y: a z tego co patrze to chyba prawie każdy wózek ma takie montowane kółka yhh ciężka będzie sprawa

hej :)

wypuscilam sie dzis z domu na 4h :) pojechalam do tesco kupic dla malego rzeczy ale doszlam do wniosku ze tam wcale taniej nie jest... zaplacilam za wszystko 118zl. dopoki nie ogarne co i jak z jedzonkiem dla skarba bedzie jadl ze sloiczkow a potem zaczne sama gotowac.

dzis znowu nie chcial pic, wrocilam i dalam soczek gruszkowy pol na pol z woda i pil az milo wiec on chyba po prostu juz nie chcial wody ani herbatki wniosek z tego taki. poki co po jabluszku nic nie jest ani brzuszkowi ani szkrabowi :)

jutro jade do szpitala zapisac na cwiczenia malego i do administracji z wnioskiem o zamiane mieszkania. mam nadzieje ze sie uda.

u nas sniegu mrozu i blota pod dostatkiem monstertruck nie daje rady czasem. :wściekła/y:

buziaki :*

witam sie
ja ledwo żyje...
nie mam na nic czasu...
czasami przelotem na FB ...
moj starszy anty laptopowy szału dostaje więc nawet w dzień nie odpalam...

Tygrysek ja mialam

reklama
A jednak nie spie jeszcze. Smieszne ale dostalam informacje ze jutro z powodu sniegu szkola syna zamknieta. Gdyby nam tak zamykali to bysmy sie niczego nie nauczyli. Sniegu nie za duzo, normalna ilosc choc z wozkiem na spacerze tylko mysmy byli..
Co do wozkow to wiecie ze ja sie w nich wogole nie rozeznaje i az wejde na stronki poodladac co to ja mam.
Martusia ja na poczatek tez nie bede gotowac malej tylko sloiczki, jakos nie mam zaufania do ang.jedzenia. Potem juz tak ale tylko ekologiczne wazywa i owoce. Po ostatniej aferze to nie wiadomo co do garnka wkladamy...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry