reklama

wrzesień 2012 ;)

Dzień dobry! Ja już zdrowa i serwuje śniadanko (dietetyczne) i czerwona herbatke. Wyspalam się jak marzenie. Odkąd mamy kropelki na zeby Adaś pięknie przesypia całe noce. W sumie dalej śpi mimo że polozylam spac o 20.15 wow!!!

Co panie sobie życzą na śniadanko?

reklama
WITAM:)

Wczoraj u szwagierki na herbatce :)

Od dzisiaj M urlop hip hip hurra :D

Marcelek też mi powrócił :))ładnie spi w nocy jak wczesniej jeee :D

VERITA no bez sensu ze tak zamykają szkoły...

Ja słoiczków nie bede kupować skrobnie Marcelek jedzonko prze ze mnie zrobione ;)

TYGRYSKU moja siostra miała krwiaka z bliźniakami ale wchłonął się:)) kciuki za siostre no i gratulacje :))
AYNI gratulacje ząbka :D

Zdrówka wszystkim!!ps.tak w ogóle to macie zdrowie siedzieć tak długo ja to padłam o 22 gdzie już o 21 zieeeeeeeeew hehe

AWERSJA
sił!!bo co mogę życzyć...musisz przetrwać to :*

Witam mamusie sniegowo :-D:laugh2:
szkoda ze juz po sniadaniu jestem tez bym cos wymyslila.
ja wole gotowac dla dziecka ale nie wiem jak tutaj z produktami czy sa na pewno dobre a w takich sloiczkach to chyba przebadane? blender juz mam to tylko czekam az bedzie mozna dawac jedzenie.
Jak ja chce dac dziecku tak jak pisza ze po pol roku to te pol roku musi byc skonczone? czyli tak jakby w 7 miesiacu?

Witam;-)
Artur zrobił pobudkę o 8 a teraz znowu śpi. Męczy go katar. Mam nadzieje ze przejdzie ładnie. Jak na razie walczymy. Ja w trakcie picia kawy. W domu zimno i czekam aż ktoś wstanie i zapali bo ja nie umiem:zawstydzona/y:

Axa masz dzis gotowane jajca, bo nie bede 2 razy tego samego robic :-)
Alez ja Ci zazdroszcze, ze mieszkasz w Dojczach, mama mi naprzywozila tyle dobroci dla maluszka u nas nie ma takiego wyboru... Przywiozla mi takie kaszki i mleko tej firmy , Adas sie zajada...
Bebivita: Bebivita Milch- und Getreidebreie, Energie und Nährstoffe, optimale Entwicklung, Kindergartenalter. Produkte.

Martusia trzymam kciuki!!

Co tam jezcze, ja mam tyle sil, ze biore sie za ogarnianie hugaranu posniadaniowego :*

Witam się przy kawce:-)
U nas prószy śnieg,Zuzia śpi starsza rysuję więc mam chwilke.
Zuzia usnęła dopiero po północy,obudziła się po 3 zjadła i spała do 8 a ja nie przytomna jestem:-(

Martusia trzymam kciuki żeby się udało.
Ayni gratuluję pierwszego ząbka:-)

Co do słoiczków zupki gotuję sama,owoce daje ze słoiczków.
My jutro kontrolę mamy u lekarza kaszel się trochę:-) zmniejszył katarek też zobaczymy co lekarz powie.

Miłego dnia Wam życzę

Ayni ale na twardo zjem z majonezem pomorskim made PL, wczoraj miałam na miękko:-)
Ja z tej firmy w sobotę kupiłam ziemniak marchewka, i faktycznie dobry, nie jakaś breja, tylko czuć aż słodką marchewkę. A kaszeczkę to jaką szanowna mamusia przywiozła?
Camilla biedne te dzieciątka z tymi chorubskami! Adi jak na razie TFU, TFU, TFU nie miała nawet katarku:-)

fasolka35też super wózek patrzyłam na niego na ich stronie a mi właśnie o to chodzi zeby i do lasu i na plażę i na śniegu no ale też do miasta :tak: i tu jest ten warunek żeby dobrze sie składał i był lekki :-( bo ten co teraz mam to przez niego nie mam mowy zeby wybrać sie do miasta jest tak ciężki. A warszawa jest beznadziejnym miastem pełnym schodów i podziemi i w ogóle nie myślą oczywiście o windach których w centrum praktycznie nie ma :angry: i to jest takie głupie bo człowiek jedzie i sie tylko prosi obcych ludzi żeby pomogli z wózkiem
Ayni bidulka - pij dużo wody

Merlin no to ten nie bardzo bo ciezki jest ja mam o tyle fajnie ze do centrum miasta mam spacerkiem 25 min wiec z autobusow nie korzystam czy innej komunikacji a jak gdzies dalej to autem a jak autem to z moim m bo ja prawka nie mam,ale moze dziewczynki cos poleca:-D

reklama
Nadrabiamy :D

AXARAI i to z jakim zapałem :D
MARTUSIA słodko patrzy :)
STOKROTKA hehe świetnie wyglada!
KASIECZEK hehe a co tam spać!:D
TYGRYSEK widziałam na FB i super tanczy śpiewa córcia :))fajniuchny sweterek ma synuś :)
VERITA córcia wyglada jakby se przed kompem siedziała :D
BEBE no relaks we wanience boski :))
MALUSZEK kapiel lepsza niż moja :D a jak wcina rózki pszczółki :D

Tak na szybkiego bo Marcelek na kolanach i nie daje pisać bo co?do siadu ciągnie się :/ i ja tu pisze aż nagle hyc i by główką o stół/lapka walną tak do przodu leci :/

A jak się rozgadał no ciągle słychac tego gagadka hehe :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry