reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
axa na etykiecie oczywiscie napisane proporcje do miseczki a ja daje tylko z butli bo cierpliwosci wieczorem nie mam :eek: mam takie miarki po mleku i daje tak z 5 tych miarek na 180 ml mm wtedy ladnie przechodzi przez smoczek. aaaa no i slodka nie jest taki aromat fajny daje , spodziewalam sie, ze bedzie sam cukier, ale jest delikatna, zobaczysz sama bedziesz jadla :-D

a co to za zboze? wiesz moze? :-D

Odkurzyłam, ale za to nie wyrobiłam się ze spacerem. Kaci zawiedziony, ale młoda padła, i ni jak nie dałam rady jej powstrzymać przed zaśnięciem (skubana jak ma spać to tak szybko nie zasypia)
Kaci zaraz jedzie z M do lekarza na kontrolę, to niech Go M jak będą wracali trochę wytarza w śniegu:-)
Ayni ja to na zbożach się nie znam, ale jak byś coś o słodyczach chciała wiedzieć, to wiedzę mam ogromną:-D
Hallo Lotka, a co to za cudaki obok avatarów?:-D

Drugi raz w życiu robię ( już mi się właśnie piecze) Lasagne ze szpinakiem pomieszałam 2 przepisy..mam nadzieje że coś z tego będzie..
W ogóle śmiechu warte: w grudniu skończyłam podyplomówkę..dyplomy mieli nam wysłać zaraz pocztą (!?) i efekt taki ze do dzisiaj dyplomu nie mam, a dziś dostałam list z aneksem do umowy podpisanej w październiku (!) aneks wysłali a dyplomu nie ma...jak to takim tempem idzie to chyba na jesień ten dyplom dostane..:wściekła/y:

Martusia- chyba muszę iść za Twoim przykładem i też się wyrwać gdzie bo fisia dostaje:tak:

hej :)

Future a teraz Oli pije gruszkowy na pol z woda i dzis wciagnal na raz 30ml. to rzadkosc ;)
Maluszek tak na 4 z chrzestna Oliwierka i kawe z sernikiem nawet zaliczylam ;)
Axa ja nie mam dywanow :P mam golego leona imitujacego panele ale mysle cos wlasnie na co to zmienic bo zaraz bedzie mi maluch raczkowal. wejdzie za szafke wyjdzie czarny :D LOL
Tygrysku widocznie zasluzyli :D

boze od wczoraj mam okres, jade non stop na nospie, tak boli. juz zapomnialam jak to jest :P
przytocze Wam nasze tzn M i moje rozmowy:

Ja: mowmy do malego po imieniu a nie jakies tam Lapko-Nozko, Sloniku, Misiu
(ide do kuchni po kawe i slysze)
M: Oliwrze! (padlam! :D)

2.
ja: jejju jak mnie brzuch boli nie wytrzymie zaraz
M: a myslalas ze po roku to Cie poglaska?

nosz nic wspolczucia! :no::wściekła/y:

szkrab sie obudzil ide mu dac jabluszko na deserek :)

My po spacerku matko jak sie ciężko pcha w takim śniegu a do tego żeby wyjechać z domu musiałam odśnieżyć chodnik pod domem :wściekła/y:także namachałam sie, upociłam i myślałam ze na pysk padnę jak wróciliśmy do domu :-D obiad ugotowany na dwa dni :tak: i czekamy na Panią od ubezpieczenia która namotała coś w naszym ubezpieczeniu :eek: Cos mi sie dziś załączyło i mam jakoś za dużo energii .... dobrze ze odśnieżyłam

reklama
ja i mialam bolesne ale az tak zeby mi dopiero po 3 no-spach przeszlo na poziom wytrzymywalny...

dziewczyny, a Wy w czym dajecie dzieciom deserki? ja pakuje do fotelika z ktorego juz prawie wyrasta...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry