reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
doberek, my mieliśmy dziś inspekcję , nalot z administracji :-D
baby obejrzały chałupę, kominiarz zrobił pomiary, pootwierali wszystkie ona i stwierdzili,że mam tak mieszkać żeby nie wiało z komina do łazienki :wściekła/y::angry::wściekła/y:
no nie wytrzymałam :no:
nawet mój spokojny zazwyczaj TZ nie wytrzymał i im nagadał, bo się mądrzyły i non stop o prawie grawitacji i fizyce opowiadały :no::angry::baffled:

a z dobrych wieści-dostałam w końcu zwrot kasy z tego sklepu :tak:
przyszło moje świadectwo pracy

my tez sie na razie karmimy na starym leżaczku a zeby go nie ufajdać założyłam na niego takie prześcieradło na przewijak bo dostałam a nie używam go na przewijaku bo to bez sensu i jak zabrudzę to do prania albo rozkładam pieluchę na niego

... strasznie sie zdenerwowałam właśnie... mówiłam wam o bezczelnym sprzedawca z allegro więc odesłałam towar bo towar jest niezgodny z opisem na allegro. Koleś mi pisze maila że on nie dostał mojej przesyłki bo wysłałam na zły adres !!!! hahahahha to jak wie że wysłałam na zły adres ???? po za tym mam w ręku potwierdzenie nadania na którym jest dobry adres !!! I napisał mi jeszcze że nie dotrzymałam terminu zwrotu 10 dni co mnie nie dotyczy jak sprzedaje towar niezgodny z opisem yhhh sprawa nadal kierowana do allegro zobaczymy co odpiszą

Odkurzyłam, ale za to nie wyrobiłam się ze spacerem. Kaci zawiedziony, ale młoda padła, i ni jak nie dałam rady jej powstrzymać przed zaśnięciem (skubana jak ma spać to tak szybko nie zasypia)
Kaci zaraz jedzie z M do lekarza na kontrolę, to niech Go M jak będą wracali trochę wytarza w śniegu:-)
Ayni ja to na zbożach się nie znam, ale jak byś coś o słodyczach chciała wiedzieć, to wiedzę mam ogromną:-D
Hallo Lotka, a co to za cudaki obok avatarów?:-D
nie wiem co to za cudaki ;-) sama sie chcialam dowiedziec, ale "gora" nic nie wie jeszcze, prawdopod jakies prace nad nowymi funkcjonalnosciami forum
ja i mialam bolesne ale az tak zeby mi dopiero po 3 no-spach przeszlo na poziom wytrzymywalny...

dziewczyny, a Wy w czym dajecie dzieciom deserki? ja pakuje do fotelika z ktorego juz prawie wyrasta...
ja karmie malego w foteliku ;-) najpierw go obkladam jakims recznikiem zeby nie ufajdał marchewkami itp)tzn obkladam fotelik, nie malego hehe)... tu ma jeszcze półlezaco, stoleczek wprawdzie juz mam, ale ze jeszcze mi nie siedzi, to go nie uzywam. poczekam jeszcze.

moje krzeselko z allegro juz w domku u taty w Polsce, tylko czekam az mi ktos przywiezie. Lezaczek tez mam ufajdany, chetnie bym go tam polozyla do krzeselka, ale coooo jak go jeszcze tu nie ma... :crazy: jutro przysiegam, ze wypiore mu ta tapicerke z lezaczka, bo tam juz jest chyba wszystko :szok:

dziecko spi, znow mi zasnal przy kaszce, ale cudami-cyrkami zachecilam do wziecia kilku glebszych. ;-)

matka zla, matka zla, zmusza w dziecko ile sie da :-D

reklama
od jutra w eleclercu promocja słoiczków bobovity :D

karmimy w leżaczku, póki co nie mogę się zabrać za poszukiwanie krzesełka do karmienia, bo moja młoda nie siedzi jeszcze i to jakoś mnie zniechęca do kupienia

poza tym m nadal chory, jakieś cholerstwo naprawdę ;/

i zostanę niespodziewanie ciocią - a prawie wszystkie ciuchy pooddawałam
część zachowuję dla kolejnego dziecia

a i tato mnie denerwuje, bo chcę zostać 4 miesiące na wychowawczym, a ten mnie wygania do roboty ;/
w sumie mogłabym, ale nie chcę ;p

ale ślizgawica - najlepiej wybierać się na spacer z łyżwami

hej :)

wypuscilam sie dzis z domu na 4h :) pojechalam do tesco kupic dla malego rzeczy ale doszlam do wniosku ze tam wcale taniej nie jest... zaplacilam za wszystko 118zl. dopoki nie ogarne co i jak z jedzonkiem dla skarba bedzie jadl ze sloiczkow a potem zaczne sama gotowac.

dzis znowu nie chcial pic, wrocilam i dalam soczek gruszkowy pol na pol z woda i pil az milo wiec on chyba po prostu juz nie chcial wody ani herbatki wniosek z tego taki. poki co po jabluszku nic nie jest ani brzuszkowi ani szkrabowi :)

jutro jade do szpitala zapisac na cwiczenia malego i do administracji z wnioskiem o zamiane mieszkania. mam nadzieje ze sie uda.

u nas sniegu mrozu i blota pod dostatkiem monstertruck nie daje rady czasem. :wściekła/y:

buziaki :*

moja też nie chce wcale pić

witam sie
ja ledwo żyje...
nie mam na nic czasu...
czasami przelotem na FB ...
moj starszy anty laptopowy szału dostaje więc nawet w dzień nie odpalam...

Tygrysek ja mialam

sił życzę ;)
tulam

Drugi raz w życiu robię ( już mi się właśnie piecze) Lasagne ze szpinakiem pomieszałam 2 przepisy..mam nadzieje że coś z tego będzie..
W ogóle śmiechu warte: w grudniu skończyłam podyplomówkę..dyplomy mieli nam wysłać zaraz pocztą (!?) i efekt taki ze do dzisiaj dyplomu nie mam, a dziś dostałam list z aneksem do umowy podpisanej w październiku (!) aneks wysłali a dyplomu nie ma...jak to takim tempem idzie to chyba na jesień ten dyplom dostane..:wściekła/y:

Martusia- chyba muszę iść za Twoim przykładem i też się wyrwać gdzie bo fisia dostaje:tak:

uoch
w grudniu kończyłaś, a w styczniu chcesz mieć???
ja na dyplom czekałam prawie rok ;/
po pół roku pomylili się i był do zwrotu

hej :)

Future a teraz Oli pije gruszkowy na pol z woda i dzis wciagnal na raz 30ml. to rzadkosc ;)
Maluszek tak na 4 z chrzestna Oliwierka i kawe z sernikiem nawet zaliczylam ;)
Axa ja nie mam dywanow :P mam golego leona imitujacego panele ale mysle cos wlasnie na co to zmienic bo zaraz bedzie mi maluch raczkowal. wejdzie za szafke wyjdzie czarny :D LOL
Tygrysku widocznie zasluzyli :D

boze od wczoraj mam okres, jade non stop na nospie, tak boli. juz zapomnialam jak to jest :P
przytocze Wam nasze tzn M i moje rozmowy:

Ja: mowmy do malego po imieniu a nie jakies tam Lapko-Nozko, Sloniku, Misiu
(ide do kuchni po kawe i slysze)
M: Oliwrze! (padlam! :D)

2.
ja: jejju jak mnie brzuch boli nie wytrzymie zaraz
M: a myslalas ze po roku to Cie poglaska?

nosz nic wspolczucia! :no::wściekła/y:

szkrab sie obudzil ide mu dac jabluszko na deserek :)

ale się uśmiałam...

moja jak się ostatnio skupkała to usłyszała od m
smrodku i co znowu zrobiłaś :-D

u nas jest ostatnio: Gutek, Ty krzywy bąku, dlaczego już nie śpisz ;)))))))

a znacie to...

Janusz Radek - Kiedy Umrę Kochanie - YouTube

kocham

:-D:-D:-D

doberek, my mieliśmy dziś inspekcję , nalot z administracji :-D
baby obejrzały chałupę, kominiarz zrobił pomiary, pootwierali wszystkie ona i stwierdzili,że mam tak mieszkać żeby nie wiało z komina do łazienki :wściekła/y::angry::wściekła/y:
no nie wytrzymałam :no:
nawet mój spokojny zazwyczaj TZ nie wytrzymał i im nagadał, bo się mądrzyły i non stop o prawie grawitacji i fizyce opowiadały :no::angry::baffled:

a z dobrych wieści-dostałam w końcu zwrot kasy z tego sklepu :tak:
przyszło moje świadectwo pracy

ja pierdykam co za ludzie
ciekawe czy sami mieszkają z pootwieranymi oknami
masakra

dobrze, że u ciebie też pozytywy

my tez sie na razie karmimy na starym leżaczku a zeby go nie ufajdać założyłam na niego takie prześcieradło na przewijak bo dostałam a nie używam go na przewijaku bo to bez sensu i jak zabrudzę to do prania albo rozkładam pieluchę na niego

... strasznie sie zdenerwowałam właśnie... mówiłam wam o bezczelnym sprzedawca z allegro więc odesłałam towar bo towar jest niezgodny z opisem na allegro. Koleś mi pisze maila że on nie dostał mojej przesyłki bo wysłałam na zły adres !!!! hahahahha to jak wie że wysłałam na zły adres ???? po za tym mam w ręku potwierdzenie nadania na którym jest dobry adres !!! I napisał mi jeszcze że nie dotrzymałam terminu zwrotu 10 dni co mnie nie dotyczy jak sprzedaje towar niezgodny z opisem yhhh sprawa nadal kierowana do allegro zobaczymy co odpiszą

współczuję
niektórzy są bezczelni
trzymam &&&& za załatwienie

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry