Buuu znow zima u nas zawitala

sypie i sypie........a za dwa dni chlapa zapewne bedzie
Prezenty spakowane dla dziadkow, i jak maz wroci z pracy to ruszamy do babc:-) ja sie tak zajelam szykowaniem prezentu dla moich rodzicow czyli dziadkow Dawida,że zapomnialam o swojej babci
U mnie ciezka noc Dawid sie budzil czesto i z placzem do cyca i jadl i jadl

i tak do samego rana do 8
Mafu kochana naucz sie tego pieca:-)rozpalania itd:-)nic trudnego, raz dwa i sie nauczysz:-)ja wczesniej taka zielona bylam w bloku palic przeciez nie musialam ale po slubie jak mi dupa zmarzla to sie nauczylam, czasem sie przydaje choc ja sie pierwsza do pieca nie pcham
Martusia wow wow na 4 godziny az sie wypuscilas??? fajnie

ja planuje niebawem tak wyskoczyc bo ja z malym praktycznie 24h czasem wyskocze tylko po zakupy ale godzinka i jestem. Co do sloiczkow ja uwazam,że dopoki malo jedza probuja po te 3 lyzeczki to smialo mozna kupic sloiczek a pozniej sobie gotowac:-)ja tak bede robic... za nami dopiero marcheweczka...dzis planuje dynie
RiSia sil!!!!!
Axa powiedz mi ,że jadasz jajecznice i kakao?? bo ja tak uwielbiam

ale jak pierwszy raz tak zjadlam po slubie i zobaczyla to szwagierka to byla w szoku i powiedziala" boze jaka ochyda,jak mozna jesc slone i zapijac slodkim" wiesz co dom to co innego ale u mnie w domu rodzinnym to byla norma
Patrysia dzieki za komentarz :*:* a no dobrze ma w tej wanience

a te czółenka jak sobie gryzie to naprawde mam chwile spokoju

nie steka nie marudzi heheh
Tygrysek nie ma co sie przejmowac... Twoje dzieci. Ale powiem Wam,że jak tak czytam to ja mam rodzicow cud miod doslownie,nic sie nie wtracaja,nie komentuja,jak chce to cos doradza itd. Az chetnie do nich jezdze. Zawsze sie zapytaja czy kase mamy albo rzuca cos na pieluszki czy cos a sami jakos za duzo nie maja...coraz czesciej ich doceniam...