reklama

wrzesień 2012 ;)

ale dzien rozpoczelam nawrzucalam moim rodizcom to sie zdziwili ja zawsze posluszna Coreczka wszystkiego sluchajaca nawet wyzwisk nagle sie zbuntowala, dzwonili do mnie rano to ich odrzucilam oddzwonilam po 10te ja oni do mnie ze jestem glupia bo dziecko w minus 12tu do przedszkola puscilam a sama w lozku lezeze i w ogole sie ich (rodzicow) zdrowiem nie interesuje nosz kuzwa dzwonie kilka razy dziennie i jeszcze gadal ize ich nie obchodzi ze ja z jasiem spie ze mam odbierac telefony i juz a wlasnie ze nie bede jak ich opierdzialilam smsem to za chwile już mili jak skowronki tak się zdziwili

ale humor mi roz...

reklama
Buuu znow zima u nas zawitala:wściekła/y: sypie i sypie........a za dwa dni chlapa zapewne bedzie

Prezenty spakowane dla dziadkow, i jak maz wroci z pracy to ruszamy do babc:-) ja sie tak zajelam szykowaniem prezentu dla moich rodzicow czyli dziadkow Dawida,że zapomnialam o swojej babci:-D :zawstydzona/y:

U mnie ciezka noc Dawid sie budzil czesto i z placzem do cyca i jadl i jadl:szok: i tak do samego rana do 8

Mafu kochana naucz sie tego pieca:-)rozpalania itd:-)nic trudnego, raz dwa i sie nauczysz:-)ja wczesniej taka zielona bylam w bloku palic przeciez nie musialam ale po slubie jak mi dupa zmarzla to sie nauczylam, czasem sie przydaje choc ja sie pierwsza do pieca nie pcham:-D

Martusia wow wow na 4 godziny az sie wypuscilas??? fajnie:-Dja planuje niebawem tak wyskoczyc bo ja z malym praktycznie 24h czasem wyskocze tylko po zakupy ale godzinka i jestem. Co do sloiczkow ja uwazam,że dopoki malo jedza probuja po te 3 lyzeczki to smialo mozna kupic sloiczek a pozniej sobie gotowac:-)ja tak bede robic... za nami dopiero marcheweczka...dzis planuje dynie

RiSia sil!!!!!

Axa powiedz mi ,że jadasz jajecznice i kakao?? bo ja tak uwielbiam:-Dale jak pierwszy raz tak zjadlam po slubie i zobaczyla to szwagierka to byla w szoku i powiedziala" boze jaka ochyda,jak mozna jesc slone i zapijac slodkim" wiesz co dom to co innego ale u mnie w domu rodzinnym to byla norma

Patrysia dzieki za komentarz :*:* a no dobrze ma w tej wanience:-Da te czółenka jak sobie gryzie to naprawde mam chwile spokoju:-Dnie steka nie marudzi heheh

Tygrysek nie ma co sie przejmowac... Twoje dzieci. Ale powiem Wam,że jak tak czytam to ja mam rodzicow cud miod doslownie,nic sie nie wtracaja,nie komentuja,jak chce to cos doradza itd. Az chetnie do nich jezdze. Zawsze sie zapytaja czy kase mamy albo rzuca cos na pieluszki czy cos a sami jakos za duzo nie maja...coraz czesciej ich doceniam...

hej :)

wypuscilam sie dzis z domu na 4h :) pojechalam do tesco kupic dla malego rzeczy ale doszlam do wniosku ze tam wcale taniej nie jest... zaplacilam za wszystko 118zl. dopoki nie ogarne co i jak z jedzonkiem dla skarba bedzie jadl ze sloiczkow a potem zaczne sama gotowac.

dzis znowu nie chcial pic, wrocilam i dalam soczek gruszkowy pol na pol z woda i pil az milo wiec on chyba po prostu juz nie chcial wody ani herbatki wniosek z tego taki. poki co po jabluszku nic nie jest ani brzuszkowi ani szkrabowi :)

jutro jade do szpitala zapisac na cwiczenia malego i do administracji z wnioskiem o zamiane mieszkania. mam nadzieje ze sie uda.

u nas sniegu mrozu i blota pod dostatkiem monstertruck nie daje rady czasem. :wściekła/y:

buziaki :*

Trzymam kciuki - dobrze że się wypuściłaś raz na jakiś czas trzeba !

A jednak nie spie jeszcze. Smieszne ale dostalam informacje ze jutro z powodu sniegu szkola syna zamknieta. Gdyby nam tak zamykali to bysmy sie niczego nie nauczyli. Sniegu nie za duzo, normalna ilosc choc z wozkiem na spacerze tylko mysmy byli..
Co do wozkow to wiecie ze ja sie w nich wogole nie rozeznaje i az wejde na stronki poodladac co to ja mam.
Martusia ja na poczatek tez nie bede gotowac malej tylko sloiczki, jakos nie mam zaufania do ang.jedzenia. Potem juz tak ale tylko ekologiczne wazywa i owoce. Po ostatniej aferze to nie wiadomo co do garnka wkladamy...

No tak... jak pamiętam zimy z dziećiństwa mieszkałam na podlasiu tuż pod granicą z białorusią ... tylko raz pamiętam nie poszliśmy do szkoły było chyba -25 i śniegu po pas! No mimo dobrych wspomnień z zimą z dzieciństwa teraz jej nie lubię

Dzień dobry! Ja już zdrowa i serwuje śniadanko (dietetyczne) i czerwona herbatke. Wyspalam się jak marzenie. Odkąd mamy kropelki na zeby Adaś pięknie przesypia całe noce. W sumie dalej śpi mimo że polozylam spac o 20.15 wow!!!

Co panie sobie życzą na śniadanko?

medycyna potrafi ulżyć człowiekowi :tak: ja mam takie śniadanie zakazane dla mnie przy karmieniu to są naleśniki z jabłkami z bita smietaną i polewą czekoladową :-D

Hallo Kochane!!!
Ależ u nas dziś piknie! Biało, nawet drzewa białe jak w bajce:-)
Miłego dnia!
Ayni jajeczniczkę poproszę, i kakao:-D

rozmarzyłam się tym śniadaniem :zawstydzona/y:

WITAM:)

Wczoraj u szwagierki na herbatce :)

Od dzisiaj M urlop hip hip hurra :D

Marcelek też mi powrócił :))ładnie spi w nocy jak wczesniej jeee :D

VERITA no bez sensu ze tak zamykają szkoły...

Ja słoiczków nie bede kupować skrobnie Marcelek jedzonko prze ze mnie zrobione ;)

TYGRYSKU moja siostra miała krwiaka z bliźniakami ale wchłonął się:)) kciuki za siostre no i gratulacje :))
AYNI gratulacje ząbka :D

Zdrówka wszystkim!!ps.tak w ogóle to macie zdrowie siedzieć tak długo ja to padłam o 22 gdzie już o 21 zieeeeeeeeew hehe

AWERSJA
sił!!bo co mogę życzyć...musisz przetrwać to :*

Ty wiesz co mój młody to wczoraj zasną po 24 i co z tego ze od 21 średnio co 15-30 minut dreptałam do łóżeczka, przytulałam i odkładałam i tak w koło :szok: nie było mowy o spaniu
Witam;-)
Artur zrobił pobudkę o 8 a teraz znowu śpi. Męczy go katar. Mam nadzieje ze przejdzie ładnie. Jak na razie walczymy. Ja w trakcie picia kawy. W domu zimno i czekam aż ktoś wstanie i zapali bo ja nie umiem:zawstydzona/y:

zdrówka !

MERLIN no faktycznie niezła noc miałaś...ja mam nadzieję ze na dłuzej nocki powróciły u nas przespane...
MALUSZEK dzieciaczki sobie potrafią fajne zabawki znaleźć :))pokażę na zakupowym jakie u nas się sprawdziły zabawki :)

Merlin wow, ty sobie mozesz pozwolic na takie sniadanko :) ja to bym zaraz miala 10 kg na plusie hehe.

Axowcu mama kupila jedna chyba Alete (Nestle) zbozowa a druga Bebivita zbozowa z jabluszkiem; chyba zaczne z Niemiec zamawiac , bo u nas nie ma w czym wybierac, nawet w Polskim sklepie jakas porazka, same ryzowe kaszki z owocami bleee ilez mozna... znalazlam taki niemiecki sklep i chyba tam zrobie zamowienie jak mi sie skoncza zapasy
babyneo.de - Babybrei (Pulver)

Maluszek no pewnie, że tak zajadam, oczywiście kakao z cukrem:-) Ostatnio zajadam taką sałatką śledziową ze śmietaną, i po tym chleb z dżemem truskawkowym. Uwielbiam też makaron z jajkiem, posypany cukrem (i nie śmiać mi się tu, bo smakuje jak leniwe) Uwielbiam również mozzarellę na chlebek, i na to dżem truskawkowy (jak komu nie dobrze się robi to niech nie czyta) i takie tam dziwactwa. Jak byłam w ciąży z Kaciem kakał to była podstawa w moim żywieniu:-)
Patrysia Adi też się potrafi swoim cielskiem tak zamachnąć, że ja w ostatniej chwili łapię za ciuchy co by sobie przyszłych niedoszłych zębów nie uszkodziła wariatka jedna! No ale na brzuchu głowę do góry dźwigać to się hrabini już nie chce! Mój M mówi, a co ona się będzie męczyć, na pupie w brzuchu siedziała, siedziała, a co ONA głową w dół! Cesarkę sobie zażyczyła, a co przecież się przez jakieś stare tunele nie będzie przeciskać! Ha ciekawa jestem co moje dziecko jeszcze wymyśli. Może jutro na przykład wstanie i sobie sama pójdzie po zabawkę:-)
Boże za odkurzanie muszę się zabrać, bo zapomniałam w jakim kolorze mam dywany, chyba jednak były gładkie a nie we wzorki.

Ostatnia edycja:
martusia i moj nie chce pic. az mu się ciemiączko zapadało. ale soczek gruszkowy wciąga jak głupi. wiec daje mu z wodą i spoko. na herbetke się wyparł. i to już dawno. no cóż. minęły czasy kiedy moje pierwsze dziecko brało wszystko co mu dają. czas się nauczyć obsługi drugiego ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry