• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
Perel dobra informacja o sasiadce , dobrze sie ze tak skonczylo
Fasolka gratki dla malej moja jeszcze nie czworakuje niestety
U nas tez lekarze nie wymyslaja chorob , na wszystko jest czas i nie stresuja bez sensu rodzicow.:tak:
Ayni moja tez jeszcze niczego nie brala
A w ogole to u nas zimno i zimowa kurtke musialam wyciagnac :no:

Fasolka mojej koleżanki dziecko starsze o miesiąc też nie prostowało nóżek do stania i dopiero teraz zaczęło, a lekarz jej nic nie mówiła że to źle..
iii gratki dla malutkiej! Zdolniacha ;-))

KasiaP-P niektórzy już nie mają czego wymyślać.. nie rozumiem stref wolnych od dzieci, to jest chore.. zaraz będą strefy wolne od mężczyzn, kobiet haha
Jeżeli chodzi o palaczy to co innego, nikt nie lubi jeść w dymie, dodatkowo wdychać te szkodliwości..

Ayni mój też nic jeszcze nie brał ;-)

My dziś o 9 wyszliśmy z maluszkiem i przed 14 byliśmy w domu, także porządny spacer zaliczony. Mały poznawał las o potem pięknie spał. Pogoda super była, słońce, lekki wiatr, ciepło mnnn.. a teraz burza się zaczyna, deszcz pada- mi pasuje ;-)

Fasolka Gratulacje Dla Pati:-) Ada też jak ją chciała bym postawić to siada :)
Ayni Adi już jeden antybiotyk ma na koncie, ale dostała na zapalenie oskrzeli.
Lilijanna jest już zakaz palenia we wszystkich restauracjach, się cieszę, zawsze w Sfinksie mnie wkurzali, bo rząd stolików na środku był dla palących, i faktycznie to był śmiech na sali.

Verita , Fasolka - zdolne Slodziaszki!!!

Odzywam sie,bo mam chwilke. Przeprowadzamy sie za 9 dni i zyje w niesamowitym pospiechu.

Trafily mi sie bardzo zywe dzieci. Mlody najchetniej to by juz biegal... za bratem i kotem,ale nie potrafi jeszcze...

Kasia P - super wyglada na tych kolankach ;-)

U Nas brzydko, wietrznie, +13'C. Nie ma co, welcome to Ireland :baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry