Tygrysek1985
Fanka BB :)
gratuluje collegu, przedszkoli i reszty osiagniec heh
perell jak tamto malenstwo?
verita straszne to z tym pogryzionym dzieckiem
perell jak tamto malenstwo?
verita straszne to z tym pogryzionym dzieckiem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Pochwlailam sie juz ze moj syn dostal sie do collegu jakiego chcial?Nawet w 2 go chcieli ale on wolal tamten :-) mowi ze lepsza przyszlosci wieksze szanse na dobre studia a co za tym lepsze zarobki ha, dobrze by bylo.
Verita to gratulacje dla prezesa;-) Musisz być bardzo dumna!
U mnie 27 cuuuudo! Doczekałam dnia w którym kruszyn śmiga na krótkim rękawie. Wyszliśmy o 12, budą zakryłam kruszyna i tak wędrowaliśmy aż o 16 dotarliśmy do domku, nawet dostał swojego pierwszego wafelka od lodów ;-) Nad morzem tak pięknie teraz pachnie, a w lesie.. tam to dopiero jest czadersko! Nie za ciepło, bardzo przyjemnie ;-)
Niech już tak zostanie!
Melduję pospiesznie z rana że z synem sąsiadki jest wporządku! Tyle się dowiedziałam ;-) Noi to najważniejsze że jest cały i zdrowy ;-)
Lili MAXI Mocno drapowana długa spódnica LONG S M L XL (3199001536) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ja myślałam o takiej
O to witamy przedszkolaka!
Oglądam dzień dobry tvn, mówią o wprowadzeniu stref wolnych od dzieci. Podobno niektórym przeszkadzają dzieci w restauracji albo w fitness klubie, bo oni chcą odpocząć od swoich dzieci a tu ktoś inny przyprowadza swoje.
Ja nie wiem, może za krótko jestem mamą ale nie wyobrażam sobie wprowadzenia takich stref, bo jakaś pani jedna z drugą ma dosyć własnych dzieci, albo jest bezdzietna i dzieci nie lubi. Dziecko to też człowiek, a nie pies czy jakieś inne zwierzę, żeby je izolować.
Poza tym to że ktoś chce odpocząć w restauracji czy na fitnesie od swoich dzieci, nie oznacza że inni też od swoich dzieci chcą odpoczywać, nie dla każdego rodzica dzieci to udręka. I nie każdy chce je z kimś zostawiać, szczególnie jeśli pracuje i ma i tak mało czasu z dzieckiem.
Ja osobiście jestem wstrząśnięta w ogóle takim tematem.
Rzeczywiście ostatnio byliśmy w restauracji z wózkiem i przy jednym ze stolików jakaś babka tak wywracała oczami że szok. Obok siedzieli ludzie z dzieckiem kilkumiesięcznym które piszczało i ona po prostu mordowała to dziecko wzrokiem. A ja po każdym piśnięciu tamtego dziecka, patrzyłam na nią i sobie myślałam "dobrze ci tak frustratko".
Żeby nie było, ja rozumiem że czasem ktoś chce napić się kawy i odpocząć w ciszy. Od tego jest przede wszystkim własny dom, można się zamknąć w 4 ścianach i kontemplować ciszę ile wlezie. Można sobie wynająć pokój w hotelu, jeśli ktoś nie ma w domu spokoju. Ale niestety jak się idzie między ludzi, to trzeba się liczyć z różnymi odgłosami, zapachami, widokami. Jedni piszczą, inni kaszlą, ktoś głośno mówi. A są widać i tacy którzy siedzą i wszystko im przeszkadza.
;-)Witam
Fasolka ehhh myślę że za ten miesiąc nie będzie potrzeby żadnych rehabilitacji. Człowiek sobie uswiadamia całe życie mając już doświadczenie z dziećmi , że każde jest inne a tu jakiś fartuch wymyśla :'/
Powiem Ci Fasolka, że w Holandii słyszałam tylko o jednej dziewczynie która z synkiem chodzila na fizjo a tak to nic. A jest tu sporo mamusiek. Zgadzam się, że w Polsce te wszystkie diagnozy są sporo naciągane.
Poza tym ja mam wrażenie że w Pl dzieciom sie przepisuje często niepotrzebne leki. Taka moja refleksja jak tak was czasem czytam hmmm.
Czy sa jakies dzieciaki które jeszcze nic nie brały?
Perrel bardzo mi się podoba! Moj styl! Mam nadzieję że znajdę taka w Tn bo tu w nl same krótkie mini albo spódnice jak dla starych bab. Taka jest me gusta i jeszcze kolory super.
Verita dumna mamo; gratulacje :*
Ja mialam dzis the perfect morning. Adam sie obudzil po 6, dostał mleko i spal do 9.00. Obudzilismy sie z mężem w ciszy i az poszlismy go sprawdzić czy dychaM poszedl robić nam śniadanie a ja wzięłam prysznic i w międzyczasie malutki się obudzil. Supppeeer!
Awersja jak tam z kupa? Ze tak walne z mostu ?
Moja młoda jeszcze nic nie brała
Tfu tfu odpukać choróbsk żadnych nie było.
Jedyny problem, to ta nieszczęsna kupa a raczej jej brak.
No niestety sytuacja bez zmian.
Jestem pewna, że to chodzi o to, że ona za mało pije.
No ciężko jej coś wcisnąć, wszystkim pluje.
Woda nie, sok nie, herbata nie.
Z kubka nie,z butelki nie, z kapka nie, z niekapka, z łyżeczki też nie.
Pije głównie cycka.
W ogóle od jakichś 2 tygodni ciężko u niej z jedzeniem.
Cycek rządzi a reszta może nie istnieć
Może raz w tygodniu się zdarzy że zje 100ml obiadku i tyle samo owoców a tak to podzióbie i zapija mlekiem
a na kupkę to starte jabłuszko i śliweczki brokuły u nas też się sprawdzają bo i BiogajaWiadomosc z ostatniej chwiliPatulina czworakuje własnie za psem
:-) najlepsza zabawka interaktywną
![]()

Moja niunia wlasnie sama usiadlaz czworakow i zajelo jej to prawie metr miejsca z przemieszczaniem sie i obkrecaniem :-):-)
No to tak jak u nas. Leje albo tylko mzy i zimno, wyciągnęłam plaszcz zimowy. Trochę smutno bez chłopa w domu...
no i pogoda też do bani - leje i tylko +12

mleko owszem ale obiadek czy deserek to juz beeee no i pije tyle dobrze bo ciepło ,,,,
nasze małe to chyba się zgrały z tym jedzeniem :/ u nas co prawda problemów z kupka nie ma ale ostatnio to by tylko mleko piłaMoże raz w tygodniu się zdarzy że zje 100ml obiadku i tyle samo owoców a tak to podzióbie i zapija mlekiem
a na kupkę to starte jabłuszko i śliweczki brokuły u nas też się sprawdzają bo i Biogaja
Kasia P - super wyglada na tych kolankach ;-)