Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Także w ciągu dnia muszę sobie na spokojnie uszykować butlę i smoczek, wygrzebać gdzieś głęboko schowane, co by wieczorem nie robić tego na hip hip hurra, bo jeszcze mi się odechce i cyca dam.

Uhahałam się w duchu niesamowicie widokiem walczącej młodej gniewnej.
Zgasiłam światło, na każde am am, zapalałam małą lampkę i podawałam butlę, za entym razem zaczęła brać ją do ręki i ciągnęła po 2 zassania. Efekt, po 1h z 260 ml mieliśmy wypite z 15 ml.
Obrażona zapaliła sobie lampkę i poszła w kąt, do regału czytać książki.
Ja sobie cierpliwie czekałam, po jakimś czasie przylazło to to coś głodne ze stanowczym am am i usadowieniem się jak do cyca. ;-) W łapki włożyłam butlę, chwyciła, obróciła się na bok, wsadziła sobie butlę w miejsce cyca i wydoiła do dna.
Po czym usiadła, bekła i zasnęła.
Całość operacji trwała 2h, w ogóle nie odczułam, że tak długo, obyło się bez płaczu, ale negocjator z niej niezły.
Zobaczymy co się będzie działo w nocy. 
kciuki za nocke :-)Weronika pierwszy dzień bez cyca, negocjowała małpa jedna, ale się nie dałam, obyło się bez płaczu, ale z "nie nie nie" i zdecydowanym machaniem rączek w celu nie dopuszczenia do siebie butli.Uhahałam się w duchu niesamowicie widokiem walczącej młodej gniewnej.
Zgasiłam światło, na każde am am, zapalałam małą lampkę i podawałam butlę, za entym razem zaczęła brać ją do ręki i ciągnęła po 2 zassania. Efekt, po 1h z 260 ml mieliśmy wypite z 15 ml.
Obrażona zapaliła sobie lampkę i poszła w kąt, do regału czytać książki.
Ja sobie cierpliwie czekałam, po jakimś czasie przylazło to to coś głodne ze stanowczym am am i usadowieniem się jak do cyca. ;-) W łapki włożyłam butlę, chwyciła, obróciła się na bok, wsadziła sobie butlę w miejsce cyca i wydoiła do dna.
Po czym usiadła, bekła i zasnęła.
Całość operacji trwała 2h, w ogóle nie odczułam, że tak długo, obyło się bez płaczu, ale negocjator z niej niezły.
Zobaczymy co się będzie działo w nocy.
![]()
No, ale z 260 ml wypite połowa i poszła spać dalej. Obyło się bez żadnych protestów. Dzielna bestia. 

. A po tygodniu dawałam wodę i młoda się przestała budzić na żarełko.
. Moja wina bo nie dopilnowałam. A poza tym nic się nie dzieje. Miłego wieczoru!

Także żyć nie umierać, dadzą dzisiaj jeść, nie trzeba sprzątać po.