Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dokładniej z Rybnika :-) a na krupniczek to ja chetniefasolka - ty też z Katowic jesteś ? No my raczej nad może się nie wybierzemy, bo mamy 500 km , a nie wyobrazam sobie jechac 10h autem w zaawansowanje ciązy, myślałam, o Bieszczadach w tym roku, a dokładnie o SolinieAlbo Karpacz
Międzybrodzie tez w miare fajne i blisko
no dobra gotuje krupnik, której posłać michę ????![]()

Ja tez wszedzie daleko ,Katowice te rejony i blisko to góry Wisła albo Ustroń do morza daleko mazury tez ale co tam jak w tym roku nie pojade to nic sie nie stanie.A ja to wogóle cały czas jak mysle o dzidzi i o porodzie to jakos o sierpniu mysleczyzby przeczucie jakies.
Kto wie..kto wie. Ja mam termin na 06.09. Wydaje mi się on jeszcze odległy.
Jak myślicie - można podróżować samolotem? Nie myślę o locie powyżej 5 godzin. Raczej lot taki 3-4 godzinny.
fasolka - ty też z Katowic jesteś ? No my raczej nad może się nie wybierzemy, bo mamy 500 km , a nie wyobrazam sobie jechac 10h autem w zaawansowanje ciązy, myślałam, o Bieszczadach w tym roku, a dokładnie o SolinieAlbo Karpacz
Międzybrodzie tez w miare fajne i blisko
no dobra gotuje krupnik, której posłać michę ????![]()
Ansure dokładnie taki sam suwaczek:-) hehehe. Tylko mi gin datę na 11.09 ustalił a z USG 10.09.
Fajnie byłoby urodzić w swoje urodziny 25.09, ale to byłoby aż 2 tygodnie po terminie.