Tygrysek1985
Fanka BB :)
aaaa potrzebuje jakiegos prostego przepisu na ciasto, ktore wyjdzie komus kto ma dwie lewe rece w kuchni
mozecie odpisywac na odpowiednim watku jesli ktos zna
bo musze zrobic Corce do przedszkola
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej Kobitki, czy któraś z Was nadal słabo czuje ruchy dzidzi...? Hmm, właśnie ja tak mam...i nie wiem czy to przez to ze mam łożysko wysoko na przedniej ścianie czy może dlatego że Jasiek jest takim leniem, czasem po fika chwile i później milczy choć wiecej milczy niz fika...
Tulam wszystkie smutne :* Uśmiechy proszę!
Ja zaraz też się biorę za oglądanie YCD tylko mój M Fife wyłączy....
Śpiąca jestem jak nie wiem. Dziś definitywnie zakończyliśmy nasz biznesik i mamy kasę na szykowanie sypialni i kącika dla Kacpra!W kolejnym tygodniu to ogarniamy i nie mogę się już doczekać! Będę zdawała relację w odpowiednim wątku
Ech...czuję sie coraz większa i cięższa. Stękam coraz częściej i coraz głośniej i chodzę jak kaczka.... Chyba jak się Mały przekręcił to kształt brzuszka mi się zmienił i w ogóle jest większy.
Martusia- relaksik. Zrób sobie fajną kąpiel, posłuchaj muzyki i się wycisz. Często samym nakręcaniem można sprowadzić na siebie kiepskie samopoczucie.
ale mam nadzieje, ze po porodzie wsio zejdzie tak jak w pierwszej ciaży ja mam siare, ale raczej pojedyncze krople. i nie musze jeszcze uzywac wkladek. ale z tego co zauwazam, to co pare dni jest tego wiecej, wiec pewnie sie rozkrecidziewcZyny a jak u Was z siarą??? ja mam juz noralne mleko... to nie mozna powiedziec, że jest siara... jest tego bardzo dużo... muszę z wkładkami spać...
ja też ide oglądać YCD![]()