reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

wrzesień 2012 ;)

AyniJa karmie piersia i własnie konczy mi sie pierwsza @ a jestem 7tyg po porodzie, takze to co w ksiazkach pisza to czasami bajki sa.
Axaraijakos w ciemnych Ciebie sobie nie moge wyobrazic, nooooo faktycznie masz czym oddychac :-D

Dzisiaj mnie zdrzazniła znajoma, bylam w sklepie i podeszła do mnie znajoma i mowi: OOOO widze ze kolejne dziecko masz...(zagladajac do wózka) ehhh jak dziecko rozdarde i obsrane :szok::szok: (dodam ze mała spała), ja tam narazie bachora nie chce miec (ma 31 lat) nawet partnera stalego nie mam, jeszcze sobie urzywam zycia:szok::szok:. Normalnie mialam ochote w pysk jej strzelic za chamstwo, ale na odchodne powiedzialam jej ze trzymam kciuki aby zadnym cholerstwem sie nie zarazila od tych swoich partnerow,:crazy:

Ze ziemia takich czubów nosi to ja nie wiem no.... wspołczuje jej dziecku jezeli kiedykolwiek je bedzie miala.

reklama
My bylismy z mała na grobach troche padac zaczeło ale folia od deszczu na wozek i ok ,po południu bylismy u mojego cheszniaka na urodzinach 19 :szok::-D ludzi pełno i mała pokazała jakie płucka ma mocne:-p:-D...u nas nie była to wysypka z mleka bo znikła :tak: ...

hej :)

hm, ja dzis z malym nie pojechalam na cmentarz bo za malutki jest a poza tym mama mi mowila co sie dzialo na Brodnowskim... masakra jakas. postanowilam ze za rok pojedziemy. jeszcze dzis u mamy mojej bylismy no i ona zakochana w niuniu do szalenstwa obfocila ile wlezie i znowu mi dojsc nie dala! co za kobieta :p

niunio sie jakis rozdarty dzis zrobil. no i chyba do raczek sie przyzwyczail za bardzo... no ale jak nie wziac placzacego dziecka no? serce by mi peklo i wypadlo.

Megan o rany co za babsztyl wstretny! ja bym cos jej powiedziala takiego zeby sie nogami nakryla a co! :-)
Axarai ale Ty sliczna jestes no i ten cyc masz z hej :-D
Future a jaki masz naturalny kolor wlosow? bo ja tak mysle o zmianie koloru i sie tak czaje i chcialabym jakis taki rudy czy cos ale nie wiem czy mi do paszczy bedzie pasowal bo mam ja jak ksiezyc w pelni :szok:
Risia oj zrdrowka dla chlopakow i dla Ciebi tymbardziej :)
Do_ti &&& obyscie do szpitala nie jechali...

malz zajmuje sie dzis niuniem, ja odpoczywam. miedzy nami raz lepiej raz gorzej... trudno mi okreslic.

Buhahaha! Jak sobie je zwinę z brzucha i upchnę w stanik to tak wyglądają ok:-)

no to się posikałam ... ze śmiechu :-D:-D:-D, na pocieszenie powiem ci, że u mnie nie ma nawet czego zwijać ;) :-D:-D:-D

do-ti - to grudki oznaczaja lergie ??????????? :szok::szok::szok: moja mała ma cały czas grudki ?????????? AAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!! Kużwa i ta buzka taka niefajna :szok::szok:oł noł !!!

Mam pytanko - moje dziecko wogóle nie ulewa od urodzenia, rzadko biore ją do odbijania, bo ona prawie nigdy nie odbija , mogę tak robić czy nie ? Bo juz kuzwa nic nie wiem :confused2:

dziewczyny ja próbowałam wstawić nowy suwaczek, ale mi nie wychodzi za cholerę :wściekła/y:
rodziłam 25,09 więc jakieś 5 tyg po porodzie....w poniedziałek idę do ginka, mam nadzieje,że się do jakiegoś dostanę prywatnie...
nie straszcie tą alergią, zaczynam schizować :-(

no to się posikałam ... ze śmiechu :-D:-D:-D, na pocieszenie powiem ci, że u mnie nie ma nawet czego zwijać ;) :-D:-D:-D

do-ti - to grudki oznaczaja lergie ??????????? :szok::szok::szok: moja mała ma cały czas grudki ?????????? AAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!! Kużwa i ta buzka taka niefajna :szok::szok:oł noł !!!

Mam pytanko - moje dziecko wogóle nie ulewa od urodzenia, rzadko biore ją do odbijania, bo ona prawie nigdy nie odbija , mogę tak robić czy nie ? Bo juz kuzwa nic nie wiem :confused2:

Palemko jak bylam u pediatry z niuniem i pytala sie o kupki i mowie ze robi jak jajecznica z takimi grudkami a ona mowi ze tak ma byc. Twoja jest na mm, moj mieszany i pewnie typ karmienia ma wplyw na to jaka kupa jest. i ja bym raczej odbijala bo zgromadza sie gazy i moze brzucho bolec. a ze nie ulewa - nie wszystkie dzieci ulewaja :) ciesz sie bo ja z malym mam tone prania codziennie jak zacznie melodie z ulewaniem.

martusia - no to dobrze, jutro tez sie wybieram do pediatry, to się dowiem ... boje sie tylko, ze kaze mi przejsc z bebiko na bebilon, a wole zmian unikać

reklama
martusia - no to dobrze, jutro tez sie wybieram do pediatry, to się dowiem ... boje sie tylko, ze kaze mi przejsc z bebiko na bebilon, a wole zmian unikać

zmiany stopniowo trzeba. ja chcialam z bebilonu na enfamil i niunio wymiotowal nie raczej chlustalo z niego najpierw mleko pozniej zolc. ale poczekaj co Ci powie pediatra. a czemu mialabys zmieniac mleczko? na tym co teraz karmisz Mala zle jest?

Do góry