AyniJa karmie piersia i własnie konczy mi sie pierwsza @ a jestem 7tyg po porodzie, takze to co w ksiazkach pisza to czasami bajki sa.
Axaraijakos w ciemnych Ciebie sobie nie moge wyobrazic, nooooo faktycznie masz czym oddychac
Dzisiaj mnie zdrzazniła znajoma, bylam w sklepie i podeszła do mnie znajoma i mowi: OOOO widze ze kolejne dziecko masz...(zagladajac do wózka) ehhh jak dziecko rozdarde i obsrane
(dodam ze mała spała), ja tam narazie bachora nie chce miec (ma 31 lat) nawet partnera stalego nie mam, jeszcze sobie urzywam zycia
. Normalnie mialam ochote w pysk jej strzelic za chamstwo, ale na odchodne powiedzialam jej ze trzymam kciuki aby zadnym cholerstwem sie nie zarazila od tych swoich partnerow,
Ze ziemia takich czubów nosi to ja nie wiem no.... wspołczuje jej dziecku jezeli kiedykolwiek je bedzie miala.
Axaraijakos w ciemnych Ciebie sobie nie moge wyobrazic, nooooo faktycznie masz czym oddychac

Dzisiaj mnie zdrzazniła znajoma, bylam w sklepie i podeszła do mnie znajoma i mowi: OOOO widze ze kolejne dziecko masz...(zagladajac do wózka) ehhh jak dziecko rozdarde i obsrane

Ze ziemia takich czubów nosi to ja nie wiem no.... wspołczuje jej dziecku jezeli kiedykolwiek je bedzie miala.