reklama
Tygrysek1985
Fanka BB :)
Mufu już nie wyskakuje pewnie admin zrobił z tym porządek sprawdzę pisząc bony
już się to nie pojawia czyli ktoś z góry pewnie porządek z tym zrobił
już się to nie pojawia czyli ktoś z góry pewnie porządek z tym zrobił
Tygrysek1985
Fanka BB :)
jejku a gdzie wszyscy chyba naprawdę Was choinkowe drzewka pozjadały 
dobranoc buziole

dobranoc buziole
FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
no hej
my dziś pierwsi z Gustawem, bo nas czkawiszka dopadła o 6 rano 
Teraż mały najedzony bawi się na macie, a mamunia kawusie popija iżyczy ciociom milego poniedzialku.
aha, nasze wczorajsze wypieki
Zobacz załącznik 523796Zobacz załącznik 523797
Zobacz załącznik 523800Zobacz załącznik 523801Zobacz załącznik 523802Zobacz załącznik 523803
fasolka ubiegłaś mnie...
Teraż mały najedzony bawi się na macie, a mamunia kawusie popija iżyczy ciociom milego poniedzialku.
aha, nasze wczorajsze wypieki
Zobacz załącznik 523796Zobacz załącznik 523797

Zobacz załącznik 523800Zobacz załącznik 523801Zobacz załącznik 523802Zobacz załącznik 523803fasolka ubiegłaś mnie...
Dzień doberek :-) wszystkim
Witam się po krótkiej przerwie , chora ... skonczyło się na antybiotyku
Piszecie wszystkie o Świętach i przygotowniach , ja nawet nie mam czasu by o tym pomyśleć, wskoczyłam na chwilkę , bo mała oglada teraz bajkę (pewnie potrwa to z 5 minut ;0 )ostatnio malizna jest nie do zniesienia, cała aż lata -dosłownie, macha rączkami, nózkami, nakarmić ją jest bardzo ciężko, a do tego chce byc tylko na rękach, nie jestem w stanie jej nigdzie odłożyć i tym samym cokolwiek zrobić
, ledwo ja gdzieś odłoże, to w ryyyyyyyyk !!!!!!!! i tak cały dzień
nawet prezentów nie zrobiłam i pewnie juz marne na to szanse, w tym roku święta musimy sobie podarować ...
future- piękne wypieki
, a co to jest mata ???? U nas mata to coś na czym się leży, więc odpada 
axa - jak przeżyłąś detoks BB
fasolinda - witaj
Witam się po krótkiej przerwie , chora ... skonczyło się na antybiotyku
Piszecie wszystkie o Świętach i przygotowniach , ja nawet nie mam czasu by o tym pomyśleć, wskoczyłam na chwilkę , bo mała oglada teraz bajkę (pewnie potrwa to z 5 minut ;0 )ostatnio malizna jest nie do zniesienia, cała aż lata -dosłownie, macha rączkami, nózkami, nakarmić ją jest bardzo ciężko, a do tego chce byc tylko na rękach, nie jestem w stanie jej nigdzie odłożyć i tym samym cokolwiek zrobić
, ledwo ja gdzieś odłoże, to w ryyyyyyyyk !!!!!!!! i tak cały dzień nawet prezentów nie zrobiłam i pewnie juz marne na to szanse, w tym roku święta musimy sobie podarować ...
future- piękne wypieki

, a co to jest mata ???? U nas mata to coś na czym się leży, więc odpada 
axa - jak przeżyłąś detoks BB
fasolinda - witaj
FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
palemko no co ty, nie dospana?? mata taka do leżenia, i wiszą pałąki i mały je poszturcha i się bawi. grzechotki i pierdólki...
właśnie po pol godziny zabawy zasnął
właśnie po pol godziny zabawy zasnął
reklama
P
patrysia*
Gość
WITAM!
Wszystkim ZDRÓWKA!
Ech co ja miałam za noc :/ Alanek czesto się budził do tego te stany podgorączkowe maja codziennie
Domis też miał pobudki a potem wstać i nakaqrmić Marcelka przebrac bo i kupsko zwalił no masakra tak biegac do trójki dzieci w nocy :/ ale za to spalismy do ok 8 gdzie przewaznie do 6 się spało bo tak Domiś już na nogach bywa...Marcelek dopiero wstał 
Ogólnie nieciekawie u mnie jest...
Poczytam niedługo bo teraz czasu nie mam...
Wszystkim ZDRÓWKA!
Ech co ja miałam za noc :/ Alanek czesto się budził do tego te stany podgorączkowe maja codziennie
Ogólnie nieciekawie u mnie jest...
Poczytam niedługo bo teraz czasu nie mam...