ktos mi podmienil dziecia - on spi juz prawie 9h w nocy, od 23 do 8 z kawalkiem mleko i znowu spi - to normalne? albo spioch po mamie
co do rozwoju to zrobil postepy - odkryl ze ma nozki

i kopie jakby sie koniny najadl. albo sie za nie lapie co chwila lub unosi do gory

i gada i smieje sie az czasem sie krztusi ta radoscia no przeslodki ale jak zaczyna drzec papke to juz nie jest przeslodki
a ja malemu pozwalam tv czasem ogladac bo jak nie to i tak wykreca glowke by spojrzec to wole juz mu dac chwilke spojrzec i jest spokoj. ale jaja dzis byly malz kupil karuzelke i zamontowana klade Oliwka nakrecam mu ja i tylko melodyjka zaczela a ten juz w ryk

super 90zl w bloto...
Ryba daj spokoj ze swoja surowoscia pogladow i takim samym wyrazaniem zdania. kazdy ma swoje zdanie i poglady ale nie powinnas kazdego atakowac ze ma odmienne zdanie no prosze Cie. i uwierz ze dla chwili spokoju zrobisz wszystko lacznie ze sprzedaniem dziecia

no juz juz ciii :*
Taycia oj zdrowka duuuuuzo
Future potrzebuje Twojej rady: moze masz pomysl czemu dziec zaczyna sie rzucac jak konczy butle? dodam ze zmiana mleka nie wchodzi w ogole w gre bo inaczej zarzyga mi cale mieszkanie...
Tygrysku szkoda ze nie mieszkasz blizej chetnie bym sobie z Toba posiedziala jak chlopy w pracy
Oliwek dalej ma katar i kaszle idziemy w czwartek na kontrol czy szczepienie bedzie mozliwe. a w piatek usg przezciemiaczkowe... ja w ogole mam wrazenie ze z dzieciem nie wychodze od lekarza...