reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

wrzesień 2012 ;)

Fasolka dzięki za radę, jutro spróbuję!

Mój maluszek zaczął przemieszczać się na nóżkach pchając karton po pampersach, zastanawiam sie czy nie zakupić mu pchacza, co myślicie?

reklama
Witam :tak: deprechy zaraz dostane leje masakrycznie:wściekła/y: do du.... z taka pogoda:no:

Parell my sie tez nad pchaczem zastanawiamy tz ja bo moj jest na nie bo uwaza ze młoda sobie zeby powybija :cool: no ale jak sie zdecyduje to go namowie:-p:-D

Witam porannie,
U nas zimno i pochmurno
Moje dziecko dalej bezzebne :tak:. Wiecie ze ona to taka oszustka jest bo jak ja zostawie i ona jest zajeta zabawa np z bratem to moze mnie nie byc 2 godziny ( jetem np u gory) a tylko uslyszy moje kroki , glos zaczyna lament jakby nie wiem co jej sie dzialo. Wczoraj zauwazylam to samo na tate, pomachal przez okno , dal buziaka i poszedl do drzwi wejsciowych a ona w krzyk i lzy jak grochy bo nie skojarzyla ze on do domu wraca :cool:

Witam
U nas piękne słoneczko od paru dni, zdążyłam się już opalić :-) Siedzimy na balkonie albo spacerujemy i nie mam czasu na net.

Verita Moja też płacze jak tatuś wychodzi za mamusią już nie, nawet jak by mnie dzień cały nie było to by nie płakała:eek:
Stokrotka do busa to z parasolką, będzie mniejsza po złożeniu a Juniora na kolanka :tak:
Perell dobry pomysł z tym pchaczem, tylko szukaj takich mniej wywrotnych, żeby sobie młody nosa nie rozbił ;-)

Miłego Dnia Dziewuszki:happy:

Stokrotka a czemu do busa normalne autobusy niskopodłogowce tez jezdza Zory -Rybnik:confused2:

Kasieq zazdroszcze u nas leje enty dzien juz :cool:

Moja rozrabia jak pijany zajac w kapuscie:cool2::-D normalnie z oka spuscic nie mozna a co bedzie jak chodzic juz zacznie :rofl2:

Witam!
Dziś sprzedaję chodzik kruszyna bo już go nie lubi i troszkę kaski wpadnie ;-) Koleżanka ma mi pożyczyć swój pchacz bo jej córeczka na razie nie używa więc zobaczymy czy się nim zainteresuje, jak się okaże fajną zabawą to dostanie swój.
Byłam w pepco a tam wyprzedaż zabawek! Klocki drewniane za 7,5 albo pojemniczki do układania piramidki za 2,5. Ja małemu kupiłam te pojemniczki o on uwielbia plastikowe przedmioty i konika drewnianego do ciągania za sznurek za 4 ziko. A poszłam do pepco po pojemnik na zabawki.. także tego ;-)

U nas pogoda masakryczna, wczoraj 12stopni, dziś 15 a jutro ma być 17. Brrr..

Fasolka nic nie mów o rozrabianiu, mój ma zabawki po całym pokoju. Właśnie mu słuchawkę od stacjonarnego telefonu zabrałam bo dorwał. Teraz łyżkę do butów sobie przytachał.

Stokrotka jak ja jestem wózkiem parasolką i chce się dostać do domu to zamiast jechać na około i elegancjo wjazdem wjechać to wyjmuję małego i wózek ciągnę po schodach, może tak zrób z busem ;-)

Lilijanna a spódnica cudowna! Jeszcze sobie nakupuję tego typu bo już są w sklepach za 5 dyszek. O dzięki za radę, ja już mam 8 cm pasek po oparzeniu pod paszką...

Ok idę papu zbójowi robić ;-)

Czyli z mamusi dzieci staly sie tatusia :-D
Ja widze ze wasze dzieci ladnie smigaja po mieszkaniu. Moja to po pokoju ale nie za daleko i po trawie, a po panelach sie slizga i juz nie chce raczkowac.
Upatrzyla sobie pieska. Musi ja dokarmiac albo przynajmniej przed nosem machac jedzeniem i patrzyc co zrobi . a jak zrzuci na podloge i szybko jej podniesiemy przed psem to ma taka mine niezadowolona i zaskoczona ze szok. I tak jakos jej sie udaje dozywic psiaka.:tak:

hej :) zdaję relację co jakiś czas (jak Axa kiedyś tutaj zarządziła :D).
Co zębów u nas wyszedł pierwszy po 8 mc a teraz drugi :)

Mamy 9 mc, dwa ząbki, ciągle pełzamy, nie siadamy, nie raczkujemy, ale jak mama postawi w pionie przy kanapie to są piski i krzyki radości i walenie rączkami radosne :) ale sam chyba nieprędko wpadnie na to, że może jakoś do tego dojść :)
Nadal je w nocy butle, ale już potrafi ciągiem z 5 godzin czasem przespać, chodzimy na basen cały czas i rehabilitacje :)
Ubranka mamy 80 i... tęsknimy do prawdziwego lata :D

Podczytuję Was ile mogę :) uściski

reklama
Polisia my też mamy rozmiar 80, chociaż koszulki z krótkim rękawkiem mamy 86 bo u mojego łobuziaka koszulki zawsze idą 'do góry' i odkrywają mu bodziaka ;-)

aaaa sprzedałam chodzik!! Przyszedł po niego facet i powiedział do okruszyna 'zabieram Twoją zabawkę' i mi się smutno zrobiło..

Do góry