Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Trochę to nie miłe z jego strony moim zdaniem, ale to tylko znajomy, więc ja zdania co do imienia ze względu na niego nie mam zamiaru zmieniaćZ tymi facetami tak to już jest. Ja z moim też będę miała przeprawę , jak już ostatecznie będziemy wybierać imię.Córa ma na imię Nela.
Pola mi też bardzo się podoba, ale u męża w życiu by to nie przeszło
Teraz chciałam Nadzieję, zamiast Nadii ale nie będę pisać jak "ładnie" mężuś określił mój stan umysłu![]()
Idąc tym tokiem myślenia, to w ogóle lepiej wcale nie robić badań prenatalnych...Anka no amniopunkcja powie na 100% ale ma ten 1% ryzyka poronienia i ja bym tego nie robila. Bo chorego dziecka bym nie usunela i tak. A np jakby ten 1% zdazylby sie u mnie a dziecko byloby zdrowe to nigdy bym sobie tego nie wybaczyla (zreszta jakby bylo chore to tez nie). No ale to jest moje podejscie do zycia i wiem ze kazdy ma inne. A samo NT na pewno nic nie mowi bo rownie dobrze moze byc zawyzone a dzidzius nadal zdrowy. I lekarz mowil ze test jest nie miarodajny bo sa te zafalszowane wyniki, niby 5% to nie tak duzo ale jednak.
Kamień z serca. IgM ujemne, cytomegalia przebyta... Co ja się najem nerwów w tej ciąży.. Niech już będzie wrzesień...
To teraz nic tylko się cieszyć