Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
.Wchodze jakos we wszystko. A w pierwszej ciazy bylo juz widac.W normalnych ciuchach chodzilam do piatego miesiaca. W sobote zrobilam pranie a w poniedzialek do pracy nie mialam co wlozyc bo przez jeden dzien tak mnie wybrzuszylo.Brzuch mialam od 6 miesiaca bardzo duzy ale do konca juz tak bardzo sie nie powiekszyl.Jak bylam w 8 miesiacu to koledzy z pracy meza smiali sie ze ja to chyba juz w 13 miesiacu jestem. Bylam zalamana, a na porodowce to w sumie maly mialam brzusio, byly wieksze:-).Rosną już Wam brzuszki, czy jak?? Ja czasem mam wrazenie, ze to juz cos tam widac, ale kiedy sie położe brzucho robi sie wklęsłe tzn nie wystaje, wiec juz sama nie wiem........
w pierwszej ciąży brzuch mi wyszedł dopiero pod koniec czwartego miesiąca/początek piątego!
ojako- spokojniew pierwszej ciąży brzuch mi wyszedł dopiero pod koniec czwartego miesiąca/początek piątego!.
Aga bardzo sie cieszę, ze u ciebie wszystko w porządku, słyszałas serduszko po prostu pięknie
fiolet26 widzisz, a tak sie martwiłas a u wszystko, w należytym porządku, i tak bedzie do końca;-)
ajajko, mysle, ze spokojnie jeszcze ciuszki ciążowe zdązymy się zmieścic.

No coz, taki moj urok
Maz bierze porawke na moje umartwianie sie, wie ze po jakims czasie mi przejdzie 

jesteśmy już po - dzidziol jest zdrowy i cudowny sedruszko pięknie biło mam pierwszą fotke - oczywiście wzruszyłam się do łez i jestem najszczęśliwsza na świecie
jaka jestem szczęśliwa