reklama

Wrześniowe brzuszki :)

reklama
Ja przytylam 4kg, ale nie ma co porównywać. Moja koleżanka przytyla tylko 0.5kg a raczej jest z tych bardziej okrągłych babeczek. Niektóre dziewczyny wymiotuja, inne nie wymiotuja a tez nie tyja. Nie ma reguły ;)

aneta1991 ja przytyłam 4,3kg. Mówią ze w ciąży max 10kg chyba powinno się przytyć. ja przybierałam po 200g, ostatnoo był skok o 2kg i teraz znowuc co 200g, co do jedzenia to zdarza się zjeść pizze, kebaba itp, słodkiego nie umiem też ograniczyć, ale czy jem dużo dziennie ciężko powiedzieć, 3 głowne posiłki i coś czasami przegryze zależy jak aktywny mam dzień, co do ruchu spacer i dużo chodzę. nie cwiczę i ba basenie kilka razy byłam a teraz muszę zrezygnować ze względu na tego paciorkowca.

porównanie.jpgzrobiłam szybkie porównanie.. to malutkie zdjęcie Wam wrzucalam 24 maja, a to większe z dzisiaj... mam wrażenie że rośnie ogromnie :D

Załączniki

• porównanie.jpg
    porównanie.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 146
Nooo rośnie, Kaha, ale jak Jaś już taki wielki chłop to gdzieś sie musi przecież mieścić;-)

u mnie już 11 kg, ale idzie bardzo skokami, już dwa razy miałam takie 4-5 tyg że przybywało po kg/tydzień lub nawet więcej, a poza tym to jakoś pomalutku typu 0,3-0,4/tydz... tyle, ze przez te opuchlizny mam spore wahania z dnia na dzień, jem cały czas w miarę tak samo, ale raz się to na wadze błyskawicznie odbija, a innym razem nie ma śladu, jakos specjalnie się nie przejmuję, i tak ładnych kilkanaście kg zostanie w szpitalu, kolejne kilka w pierwsze 2-3 miesiące

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry