reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

reklama
Chyba każda z nas na pewnym etapie starań jest już podłamana jeśli się nie udaje 🫂
Jakbyś potrzebowała pogadać to jesteśmy tutaj 🥹
Miałam nadzieję że się teraz udało, wyszło by idealnie przed komunią córki (nigdy do końca nie donoszę a powodem jest skracająca szyjka) więc myślałam żeby sobie w kwietniu na spokojnie urodzić 🫣 naiwna ja.. teraz pewnie trzeba przerwać starania żeby ciulowo nie wyszło bo wiem że musiałabym leżeć w dodatku z założonym szwem szyjkowym... Pożaliłam się z jedną sprawą chociaż

Miałam nadzieję że się teraz udało, wyszło by idealnie przed komunią córki (nigdy do końca nie donoszę a powodem jest skracająca szyjka) więc myślałam żeby sobie w kwietniu na spokojnie urodzić 🫣 naiwna ja.. teraz pewnie trzeba przerwać starania żeby ciulowo nie wyszło bo wiem że musiałabym leżeć w dodatku z założonym szwem szyjkowym... Pożaliłam się z jedną sprawą chociaż
Nie przerywaj! Wałcz bo będziesz zła o stracony cykl, jak znajdziesz to będziesz myślała, co z kominka, zawsze można dziecko przepisać do innej parafii na inny termin. Albo zamiast imprezy zrobić skromna uroczystość tylko dla dziadków i chrzestnych np. na kateringu w domu. Ja robiłam w ogrodzie, a pomogła mi całą rodziną bo to był bardzo trudny czas dla mnie. Mama zrobiła rosół, ciotka usmażyła mięso, ja zrobiłam wąsy, jedna sałatkę jedna, druga druga. Nie przerywaj, bo będziesz żałowała.

Gdybyście wiedziały, jak mi się dziś nie chcę. W nocy nie mogłam spać, mój też. Nie, nie... Grzecznie próbowaliśmy usnąć ale coś wczoraj nie szło. Jestem zmęczona tym odpoczywaniem;)

Gdybyście wiedziały, jak mi się dziś nie chcę. W nocy nie mogłam spać, mój też. Nie, nie... Grzecznie próbowaliśmy usnąć ale coś wczoraj nie szło. Jestem zmęczona tym odpoczywaniem;)
A mi dzisiaj wyjatkowo dobrze sie spalo, chociaz budzilam sie, ale to standard i snily mi sie jakies pierdoly ciagle :D
Moze trzeba bylo poukladac puzzle :D

reklama
Pozwol że się wtrące, podczytuje was i kibicuje 🤞🏻
JA tak samo myślałam jak ty . Też chciałam zrobić przerwę ale maz pocieszył i mówił jak coś to przecież damy radę 😊 No i co ? los zdecydował i jestem w ciąży 😊 młoda ma komunie w 26 kwietnia w termin mi wychodzi na 2 maja. Robię co prawda w domu będzie catering itd ale już boje się że mnie nie będzie na jej komuni bo przecież to taka ładna uroczystość. 🥹
nie urodzilam corek przed terminem tylko po i tego się trzymam że i tym razem tak będzie 😊
Także głowa do góry cyc do przodu i nie rób przerwy 😉 trzymam kciuki 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Do góry