reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

U mnie chyba jednak ciekawość zwycięży @Małgosiagosiak i wybiorę się zbadać prożka w przyszłym tygodniu.
Nie odnotowałam piku na testach owu ale wykres temperatury wygląda jakby ta owulka była 🥹
Mierzę dopiero od 4 dni ale chyba zdążyłam 😀 Jeszcze tylko zobaczę jak jutrzejszy pomiar 😊

1000172910.jpg

reklama
Witam i żegnam sie z wami przepraszam ze kogoś oburzyła moja ostania wypowiedź Nie przemyślałam i nie dobrałam dobrych słów do tego wątku jak pisałam wcześniej też straciłam ciążę. Myśleliśmy z mężem o kolejnym ( chodziło o to że się nie spinamy że musimy być w ciąży ) i samo tak przychodzi . Nie gniewajcie się na mnie życzę wam jak najlepiej. Byście zobaczyły te wymarzone 2 kreseczki. Byście Przeszły ten radosny czas Ciąży i byście szczęśliwie doczekały się i przytuliły swoje wystarane pociech .

U mnie chyba jednak ciekawość zwycięży @Małgosiagosiak i wybiorę się zbadać prożka w przyszłym tygodniu.
Nie odnotowałam piku na testach owu ale wykres temperatury wygląda jakby ta owulka była 🥹
Mierzę dopiero od 4 dni ale chyba zdążyłam 😀 Jeszcze tylko zobaczę jak jutrzejszy pomiar 😊

Zobacz załącznik 1719351
No ewidentny pik temperatury. 😀 Leć zbadać i daj znać, ciekawa jestem.

Gdybyście wiedziały, jak mi się dziś nie chcę. W nocy nie mogłam spać, mój też. Nie, nie... Grzecznie próbowaliśmy usnąć ale coś wczoraj nie szło. Jestem zmęczona tym odpoczywaniem;)
Ja wczoraj byłam taka.. nicmisieniechce ;-)

A tak w ogóle dzień dobry. :-)
Wczoraj zrobiłam test.. nie zdążyłam zejść z toalety.. bam okres! Ale u mnie jak zwykle proszę bez smutnych buziek :-) jestem optymistką, jak nie teraz, to może za miesiąc będzie moja kolej ;-)

Witam i żegnam sie z wami przepraszam ze kogoś oburzyła moja ostania wypowiedź Nie przemyślałam i nie dobrałam dobrych słów do tego wątku jak pisałam wcześniej też straciłam ciążę. Myśleliśmy z mężem o kolejnym ( chodziło o to że się nie spinamy że musimy być w ciąży ) i samo tak przychodzi . Nie gniewajcie się na mnie życzę wam jak najlepiej. Byście zobaczyły te wymarzone 2 kreseczki. Byście Przeszły ten radosny czas Ciąży i byście szczęśliwie doczekały się i przytuliły swoje wystarane pociech .
Dla Ciebie też wszystkiego dobrego 😘

Ja wczoraj byłam taka.. nicmisieniechce ;-)

A tak w ogóle dzień dobry. :-)
Wczoraj zrobiłam test.. nie zdążyłam zejść z toalety.. bam okres! Ale u mnie jak zwykle proszę bez smutnych buziek :-) jestem optymistką, jak nie teraz, to może za miesiąc będzie moja kolej ;-)
Czego Ci baaaardzo życzę 🫂🩷

reklama
Do góry