reklama

Wrześniowe mamy 2015

ja narazie trzymam wage i sie nie przejmuj waga bo jeszcze przytyjesz ja mam kolezanki ktore na poczatku ciazy schudly po 5kg ale juz w drugim trymestrze zaczeły nadrabiac z podwojona sila

reklama
Ja tez póki co zero tycia, zero brzucha, a to już 10 tydzień! Głupia jestem i naczytalam się o poronieniach bez żadnych objawów, dostałam schiz jakichś i MUSZE zobaczyć moja dzidzie asap! Poszłam do GP ale oczywiście odeslali mnie z kwitkiem. Mam czekać na skan i badania kolejne tygodnie! Oszaleli. Postanowiłam znaleźć prywatnie polskiego ginekologa w Londynie i zapisałam się na usg na środę. £120 ale co tam. Idę i koniec. Musze zobaczyć serducho!

u mnie brzuch sie zaokrąglił na dole, tak więc jeansy już odpadają bo mi niewygodnie, piersi też się powiększyły i ciasno mi w staniku więc lece na dniach po dwa nowe i póki co śmigam w leginsach a z czasem kupie takie z panelem nieuciskające brzuszka, poza tym 1,5kg na minusie bo wymiotuje ale to normalne na tym etapie :)

U mnie waga od początku 1kg więcej. Z tym, że piersi mi urosły bo wcześniej chudłam i miałam już luźne staniki teraz mam je na styk, i brzuch mi się zaokrąglił, opina mi się na bluzkach. Z ubrań preferuje leginsy bo jeansy już uwierają.

U mnie z dnia na dzień brzuch się pojawił, od wczoraj zauważyłam,ze jest a waga na razie stoi w miejscu ale coś mi się wydaje,że dużo tym razem przytyję bo jem co 2 godziny dosłownie.

Ja z Antkiem jadłam wszystko a z Gabi mięso za mną chodziło a normalnie mogło nie istnieć. Teraz też jem ostro i ciężko no i nabiał musi być.

encganck sporo ten Londyński ginek sobie życzy ale jak masz głupie myśli to idz, będziesz spokojniejsza

u mnie też na razie waga stoi.. za to dzisiaj mdłości najgorsze jak do tej pory..
1 dzień zajęć na uczelni po feriach i jakaś tragedia..
zapachy dokuczają.. śniadanie zwróciłam.. pomógł rosół u teściowej.. i cola :D
wizyta za tydzień. ale jestem spokojna. :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry