Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzeba do tego podchodzić z dystansem. Mnie np straszą, żebym nie przytykała dłoni do siebie jak się przestraszę bo mój dzidziuś będzie miał znamię w tym miejscu co się dotknę. No głupota, ale cóż. już w domku, na IP ok, położne miłe - ciąża po in vitro jest traktowana jako ciąża wysokiego ryzyka więc nie mieli żadnych "ale" że przyjechałam.
serce bije, ruchy płodu są, szyjka trzyma, niestety dr. powiedział, że biorę wszystkie możliwe leki w bardzo dużych dawkach i nie ma nic więcejna tym etapie. To co biorę jest już na granicy bezpieczeństwa dziecka jak to określił. Więc leżeć i czekać na dalszy rozwój wypadków. Mam nadzieje, że będzie dobrze... dziękuje ze kciuki dziewczyny.
wlasnie na fb pisalam z kolezanka i ona tez jest w ciazy po raz 3 i mowila ze mozna ale nie za czesto a to co pisza w necie to polowa jest nie prawda
Dziewczyny wyszła mi zła krzywa cukrowa. Czekam na kontakt od lekarza ale poczytałam net i jestem przerażonaczy macie jakies doświadczenia z podwyższonym cukrem ? U mnie dzis 12tc
no nie dziwie sie ze o malo cie nie zlinczowali za to ze kupilas bodziaki.....kupowanie w tak wczesnym stadium ciuszkow przynosi pecha ja wczoraj mialam pogrzeb wujka i nawet na nie go nie poszlam bo to zle wrozy gdy kobieta wciazy jest na pogrzebie .....ja go bralam to jest hormon ktory twoj organizm tez produkuje takze nie masz co sie bac go brac przepisal ci go zapobiegawczo
zgadzam się, że warto zacząć wcześniej żeby rozłożyć sobie to w czasie. wózek, łóżeczko itd oglądałam ale na razie orientacyjnie tylko.