Hej kochane moje,
ale ten czas zasuwa, już mi leci 26 tydzień, nawet nie wiem kiedy to minęło, chociaż pamiętam, że początki do najlepszych nie należały......
Z narzekań:
boli mnie spojenie i biodra....staram się cwiczyć, ale już mi ciężko....boli mnie prawa pachwina bo tam mi coś puchnie - chyba żylak sobie znalazł miejsce.....
Maleńka kopie jak szalona, ostatnio wyczułam kość piętową, BOziu jakie to śmieszne, ja ją smyrałam po tej nóżce, którą wypychała pod żeberka, a na dole było dygotwanie, mój mąż robił to samo i chyba to gilgotki hihihi
Ze smutnych rzeczy:
gdzieś doczytałam, że jedna z lipcówek zmarła podczas CC, zostawiła trójkę synów....jejku to przerażające....tylko obawa o życie mnie przeraża podczas porodu bo wiem, że mam dla kogo żyć......
tRen ja już od niemal miesiąca mam skierowanie na glukozę i omijam strasznie

bo kwestia jest taka, że muszę to robić na czczo i gnić 2 godziny, a ja z tych, które żyją w biegu....
Ewcia mnie zęby strasznie krwawiły w poprzednich ciążach, teraz mam szczoteczkę elektryczną i nie zajeżdża mi na dziąsła i nie mam co narzekać, ale jak coś podkrwawia to przepłukuje listerine sensitive i jest giciorek.....a ucisk macicy na mózg to i ja mam, muszę się mega koncentrować, żeby nie zostawić żelazka, albo otwartych drzwi, a jak jadę autem to już w ogóle

oczy w du...muszę mieć
Lalki to moja trzecia ciąża i faktycznie nie zwracam na to uwagi, że nie mam sił

chociaż nie ukrywam, że jak tak bardzo mi było ciężko to zaczęłam częściej łykać chela fer i ostatnio hemoglobina wyszła mi 11,4 więc, nie wiem jaka była bez tego...
Dżejka narobiłaś mi smaka tą zapiekanką....
Na20talii jeszcze bardzo wcześnie na info o ułożeniu dzieciaczka, o tym można mówić dopiero po 34 tc
Pycia17 oj jaką ja bym awanturę zrobiła, chyba sobie żartują.....Ty tam siedzisz i czekasz i wchodzisz i CIebie to nie interesuje.....
JOasik śliczne łóżeczko.....mnie czeka glukoza 75, echhh

mówisz pycha

ja nie cierpię
Agusiaczek30 dobrze, że u dentysty w porządku, no i Ksawery duży chłopak, Takie kłucia to będą częściej i częściej będziesz miała "stawianie macicy", czyli ćwiczenia do porodu
Jolka masz rację z glukozą, nie powinno się jej robić przed 24 tygodniem ciązy, bo cukrzyca lubi się ujawniać dopiero w okresie 25 tygodnia ciąży....
Klaudixxon gratuluję wizytki
Maggie gratuluję wizytki, no mnie tez ostatnio zaskakują osoby...Moja tak ostatnio robiła, łykała wody

chyba jej smakowały
Gosiamat, skoro poczułaś, że to już czas na kompletowanie wyprawki to do dzieła...