maggie2205
Fan(ka)
Hej dziewczyny, no własnie oby upały w końcu odpusciły to będzie przyjemniej ...
Co do znieczulenia to niby jest to dostępne ale jest problem ze np u nas na cały szpital przypada dwoch anestezjologów i mają w tym czasie inne zabiegi, ale co ma być to będzie to będzie.
Wczoraj wieczorem miałam tak opuchniete kostki ze masakra, macie jakieś rady na to ?
Co do znieczulenia to niby jest to dostępne ale jest problem ze np u nas na cały szpital przypada dwoch anestezjologów i mają w tym czasie inne zabiegi, ale co ma być to będzie to będzie.
Wczoraj wieczorem miałam tak opuchniete kostki ze masakra, macie jakieś rady na to ?
w końcu coś ciążowego mam
przydałaby się jeszcze jakaś sukienka, ale to muszę bez dzieciaków wyruszyc, najlepiej sama, na ciucholandy, tam pewnie bym coś wygrzebała. A no i na małego znalazłam nowiutkie spodnie jeansowe z next, dałam za nie 8 zł, bluzę polarową, taką jesienną dla mnie za 4 zł i kilka ciuszków dla maluszka, średnio po 1zł za sztukę. Jestem zadowolona :-) Czekam jeszcze na paczkę z allegro z ciuszkami, bo po małym prawie wszystko oddałam, zostały mi tylko uniwersalne bodziaki. Chłodnego popołudnia!