Niedawno przeszła burza, jejku jak dobrze, nie ma słońca, nie ważne kurna, że dalej gorąco, ale mi się mieszkanie nie nagrzewa i niech tak turkocze do wieczora, oby słońce nie wylazło...W nocy było mi tak duszno (po raz pierwszy), że irytacja we mnie wzrosła do granic wytrzymałości, miałam okropne nerwy.....
Potem też się źle czulam, zawsze przed burzą jest jakaś zmiana ciśnień, że słabo mi się robi....., ale teraz jest czym oddychać.....
Musiałam jechać po dzieci do pkola, bo starszaka coś brzucholek bolał, przyszedł dałam bobotic, rumianek, zrobił kupkę

i jest ok
Jolka dobrze, że wizytka ok, no i, że się doczłapałaś, ja dzisiaj to ledwo do auta doszłam jak po dzieci jechałam, a termometr wskazywał 48 stopni w słońcu, masakra....U mnie spojenie na szczęście też tylko wieczorami nasuwa, a tak jest ok
Lalki, a kiedy robiłaś morfologię? Moze żelazo Ci spadło, a co z ciśnieniem??
Klaudixxon powiem Ci kochana, że w 34 tygodniu miałam takie bóle, że masakra, im dalej tym lepiej

Ale Dżejka dobrze pisze, że takie bóle okresowe to też od nerek moga być, lepiej skontrolować skoro to tak długo trwa...Podziwiam Cię za ten klimatyzator przy łóżku, ja bym się obudziła zz zapaleniem zatok

Kaha91 ja też ciąży mam po dziurki w nosie, współczuję bardzo, ale przed chwilą przeszła fajna burza, jest czym oddychać, ciekawe na ile...Najważniejsze, że nie ma słońca....Może być olej w tabletkach, bierz 3 razy dziennie po 2
Joasik najważniejsze, że szybko zareagowaliście, ja mam uczucie ciągłego ścisku przez kopniaki malej, jak się wypnie to koniec, nie mam czym oddychać, ale to pewnie nie to samo....
Tren ja CIebie podziwiam za autobusy, ja nie wiem umarłabym chyba..naprawdę, by mnie pogotowie ściągało

Ivon17 u mnie niby chłopcy chodzą do pkola, ale wstaję, szykuję całą trójkę, robię śniadanie mężowi, bo mi go szkoda, wiem, że jak nie zrobię to będzie jadł późno....Jeszcze prasuję rzeczy przed wyjściem, potem milion rzeczy do zrobienia, pranie, suszarka, układanie ubrań, jakieś ogarnianie, i nie mam siły na odpoczynek...
Anula niezmiernie się cieszę, że tak u Was wszystko pięknie wygląda, cudownie...oby do przodu...zdawaj relację...Na krocze od razu Ci pomoże tantum rosa, rozpuść 2 saszetki w pół litrowej wodzie z dzióbkiem i polewaj po każdym siusianiu, wycieraj papierowym ręcznikiem, a potem możesz psiknąć octeniseptem....