reklama

Wrześniowe mamy 2015

Tren gratulacje:) dziewczyny w dwupaku no stres a ruszy wszystko. wiem łatwo powiedzieć ale od głowy dużo zależy. jak przyjechałam do szpitala to mi wszystko przeszło bole i skurcze już gotowa zawracać ale to tylko podświadomośc tak działa. jak już ochlonelam to ruszyło:)

reklama
My jedziemy do szpitala, mała o 20 bardzo aktywna była aż za bardzo potem jej przeszło, miałam bardzo dużo śluzu położna kazała jeszcze poczekać o 1 wybudzil mnie ból na wkładce miałam krew która się sączy powoli, mam nadzieje ze to juz zaczyna się.

1985Natalia jak.u ciebie wyciszylo sie czy akcja ruszyla??

Pycia17 powodzenia:).zeby szybko poszlo!!:) trzymam kciuki

Noc.przespana super:-)
Wczoraj dwie godziny bolal brzuch myslalam ze to juz...bolal bardziej niz na.okres z takimi bolami 40sekund co jakis czas,plakac mi sie z tego bolu chcialo...poskakalam na pilce,pokrecilam biodrami,przeszlo...spokojnie usnelam i w nocy nic...
Zaraz sobie dospie jeszcze zanim.mezulek do pracy wstanie :D
Dzisiaj mam w.planach sprzatanie no i popoludniu jedziemy na zakupy i do tesciow:-)
Zostal rowny tydzien do terminu i to pytanie czy Jas wybierze sie na.swiat?:D
Pewnie tak bo nie ma.odwrotu tylko kiedy:D

gratuluje mamusiom! :)

no a ja dziewczyny dalej w dwupaku...no niestety. tak sie wczoraj nalatalam, skurcze na ktg częste, ale słabe były. całą noc bolał mnie brzuch myślałam, że to już, ale przeszło..i jutro szpital :(

Nowe Mamusie gratuluję. Maggie ale Drobinka malutka:)

Natalia Kaha jeszcze ja trwam na posterunku. Na dzisiaj termin ale zero objawów, może przyjdzie niespodzianie. A Ewa pewnie nas opuściła i na porodowke się wybrała.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry