Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Oczywiście- ja też sprawdzam piersi, i co chwilę sprawdzam, czy nie plamię. Poza tym ciągle płaczę i się martwię. A potem łapię optymizm, że będzie dobrze. Potem znowu płaczę i tak w kółko. Normalnie jakaś dwubiegunówka.
Cześć dziewczyny Chwilę mnie nie było ale to przez to że pracuje i nie mam siły już na nic więcej... dziś jest drugi dzień pracy 12h masakra... plecy bolą, głowa boli, humoru brak apetytu też :/ i do tego te mdłości całymi dniami bleee
Ja też mam schizy jak chodzę do łazienki to za każdym razem sprawdzam czy oby nigdzie nie ma żadnej plami ani nic, no piersi to nawet nie muszę sprawdzać bo je czuję cały czas
Trzymam za Was kciuki, wszystko będzie dobrze
Uciekam wkońcu do domku po tylu godzinach, miłego wieczorku buziakiii :*
gosiunia1993 widzę że i Ty z Kielc kto jest Twoim lekarzem prowadzącym?
ursa89 - trzymam kciuki żeby tym razem było wszystko w jak najlepszym porządku
Anula09 spokój - spokój jest najważniejszy - ja tez schizuje co chwile biegam do łazienki i sprawdzam czy jest ok - i co zobaczyłam znowu małą kropke krwi - prawie niewidoczną - ale się nawet tym nie przejęłam - ufam ze jest ok - szczególnie przez te cholerne mdłości
a właśnie dziewczyny u mnie już ponad 8 tydzień a spodnie ledwo dopinam - dużo nie jem bo mnie odrzuca.... i co teraz? no skubany już się zaokrągla -któraś tak ma/miała? HELP!