Witam was wszystkie po świętach, widzę, że co niektóre też już czują ruchy dziecka. Zauważyłam, że moja dzidzia mała bardzo się kręci jak mówię albo jak leże. Nie myślałam, że na tym etapie ciąży ruchy będą tak wyczuwalne. Jutro mam wizytę u lekarza jak potraktuje mnie znowu tak jak ostatnio to chyba zmienię lekarza. Jak byłam na płatnym usg to zbadali dziecko z każdej strony a prowadząca lekarka nawet nie zmierzyła bobasa, badanie trwało może minute. Mam nadzieje, że jutro będzie lepiej i przynajmniej mnie zbada tak jak należy. Jak już bym chciała widzieć co tam w brzuszku mieszka, mam dziwne przeczucia, że to kobitka mała. Gratuluje wam udanych wizyt:-)
reklama
mama-krzysia
Początkująca w BB
hej jak tam po świetach? Ja z synkiem jestem u rodziców, byłam dziś obejrzeć 2 fajne mieszkania on=ba na osiedlu rodziców więc blisko.
Ja też się zastanawiam nad zmianą lekarza. Nic mi nie mówi, muszę o wszystko zapytać sama. Jak czytałam tu, że niektóre z Was miały USG po 15, 20 minut to nie umiałam uwierzyć. Moje najdłuższe trwało może max 4 min. Przezierność nie wiem ile, tylko, że ok. Nie wiem nic o przegrodzie nosowej, nie wiem jak wszystkie narządy, nie wiem jaki jest wiek z USG, nic nie wiem. Najlepsze jest to, że jest to lekarz,który przyjmuje prywatnie, z tym, że ja nie płacę bo korzystam z prywatnego ubezpieczenia, ale przecież on dostaje kasę od mojego ubezpieczyciela. Jak widać wizyty prywatne nie są gwarancją dobrej opieki. Ehhh
Mam wizytę w piątek. Zapytam podczas badania czy wszystko dobrze. Jak odpowie tylko "OK" to zapytam go czy może mi bardziej szczegółowo odpowiedzieć. Jak to nie pomoże to czuje, że będzie awantura i koniec moich wizyt tam. Ostatnia szansa
Mam wizytę w piątek. Zapytam podczas badania czy wszystko dobrze. Jak odpowie tylko "OK" to zapytam go czy może mi bardziej szczegółowo odpowiedzieć. Jak to nie pomoże to czuje, że będzie awantura i koniec moich wizyt tam. Ostatnia szansa
Ostatnia edycja:
engacka
Fanka BB :)
Kaha91 - tak, Maria Borek-Grzyb dokładnie, a cc miałam w Szpitalu Zakonu Bonifatrów w kato 
Jolka6621
Fanka BB :)
Klaudixxon- dlaczego nie chcesz rodzić naturalnie? Masz jakieś wskazania do cesarki?
Katarynka1976
Początkująca w BB
Witajcie po świętach ;-)
Odebrałam dzisiaj wyniki amnio iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii WSZYSTKO OK. Mówię Wam, kamień z serca. Najgorszemu wrogowi nie życzę!!!! Ale jestem szczęśliwa, że dzidzia zdrowa!!!!!!
Będziemy mieli druga córeczkę.
Przyszedł wreszcie czas na cieszenie się ciążą!
Odebrałam dzisiaj wyniki amnio iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii WSZYSTKO OK. Mówię Wam, kamień z serca. Najgorszemu wrogowi nie życzę!!!! Ale jestem szczęśliwa, że dzidzia zdrowa!!!!!!
Będziemy mieli druga córeczkę.
Przyszedł wreszcie czas na cieszenie się ciążą!
Katarynka1976 gratulacje!bardzo się cieszę że i u Was wszystko ok
ja właśnie czekam na wizytę u położnej....będzie mierzenie, warzenie....i przed chwilą widziałam jak kobieta siedząca obok 'dostała kopa' od swojej dzidzi ...ale śmiesznie to wyglądało...i boląco
reklama
Katarynka1976, super prezent po świąteczny, bardzo się cieszę Twoim szczęściem, oby wszystko dalej było bez komplikacji 
Skoro dziewczyny poruszyły lekko temat porodów, to i ja zapytam, kto planuje rodzić w Warszawie? Zdecydowałyście już, w którym szpitalu?
Skoro dziewczyny poruszyły lekko temat porodów, to i ja zapytam, kto planuje rodzić w Warszawie? Zdecydowałyście już, w którym szpitalu?