NeSSi
Moderatorka
Ja pewnie skończę to jedno op. I pójdę do ginaTak profilaktycznie tzn na dzień dobry 2 wciagnelam ale od jutra 1×1 [emoji41]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Ja pewnie skończę to jedno op. I pójdę do ginaTak profilaktycznie tzn na dzień dobry 2 wciagnelam ale od jutra 1×1 [emoji41]
Wiesz ja przed zajściem robiłam badania ... i progesteron miałam w normie. Jak poroniłam też dostałam dupka, ale nie pomógł i plamienia nie ustały ...Więc raczej nie mam niedoborów.
Ja jutro idę do apteki błagać o kolejne opakowanie zobaczymy ..Ja pewnie skończę to jedno op. I pójdę do ginaA ona mi nie da ... bo uważa, że to przesada tak wcześnie ingerować w naturę. Ona ma dosyć radykalne poglądy na ten temat.
A jest możliwość by dali ?Ja jutro idę do apteki błagać o kolejne opakowanie zobaczymy ..
Myślę że jak pójdziesz i powiesz jaka jest sytuacja to sprzedadzą bez problemu ... ja jak pójdę do gina to mi da bez problemu tyle dobregoA jest możliwość by dali ?
Myślę że jak pójdziesz i powiesz jaka jest sytuacja to sprzedadzą bez problemu ... ja jak pójdę do gina to mi da bez problemu tyle dobrego
Magister może wszystko [emoji41] zresztą wiesz to nie szkodliwe leki i i tak płacisz 100% bez refundacji więc nie powinno być problemuMoja bratowa pracuje w aptece i wiem ze daja czasem leki na recepte bez recepty... Jakos to rozpisuja, ale to trzeba na kogos z sercem trafic.
Jak co to rozsyłaj NamJa juz na zapasie mam 2 opakowania, taki szczodry jest moj pizdogrzebekale jakby nie dal to pewno bym sie u bratowej ratowala...
![]()