reklama

Wrześniowe mamy 2018

• Starter tematu Starter tematu Deleted member 178444
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
RooibosGirl Ty tak zawsze wszystkim ładnie odpisujesz i z cytatami, ja nie umiem :)

No mąż chyba się nie zczaił że on mi zmartwień też dokłada... A dziś pomagał mamusi przy żniwach. Dobrze ze wolnego nie bral na te okoliczność bo bym zatłukła.

Ja też tak mam że oby nikt się do mnie nie odzywał... Dlatego wolę z wami rozmawiać :)

Ta koszula jednorazowa trochę taka sztuczna. Ale ja nie wiem w czym najlepiej rodzic.
Chociaż coś umiem ładnie :D
Na komputerze opcja pod postem +Cytat (no i tak dodaję, dodaję, dodaję te wypowiedzi na które zamierzam odpowiedzieć) a na telefonie klikam po prostu posty, na które będę odpowiadać, one podświetlają się na niebiesko, a potem u góry po prawej na ciemnym szarym pasku klikam na ikonkę komentarza (taki obrazek z dwoma dymkami).

Pieczarki. Bo dla mnie to one tylko z braku laku... zazwyczaj mam zapas leśnych bo sobie mrożę ale w tym roku prawie same maślaki to poszły do octu i tych mrożonych miałam mało poszły na święta i do risotto.
Ooo, risotto to ja sto lat ani nie jadłam ani nie robiłam. A lubię :) Będzie trzeba zrobić.

No nie... mój średnio ogar pod względem co kupić ale on nie ma pojęcia o gotowaniu... także... a mnie to nie przeszkadza on ma umieć mi w domu zrobić co trzeba bo ja tego nie lubię albo nie umiem..
Mój właśnie też tak średnio ogarnia to co miałby kupić. Ogólnie sam zakupy najchętniej robiłby w żabce, bo to jego zdaniem taki fajny mały sklep, gdzie nie ma dużego wyboru i on nie czuje tam, że głupieje przez nadmiar produktów na półkach. A ja żaby nienawidzę i wiecznie powtarzam, że to drogi pijacki sklepik, który bazuje właśnie na takich leniach jak on. Jeszcze najlepiej żeby do chleba i masła obowiązkowo brał czteropak i fajki.
Mi wystarczy, żeby S. poszedł razem ze mną. Wtedy wiem, że mogę wrzucić do wózka co chcę i nie będę musiała tego nosić.

Ja w ogóle z natury mam słabe ręce. Mam nadzieję, że Blanka będzie drobinką, bo ciężko będzie mi ją nosić ;)

Chociaż coś umiem ładnie :D
Na komputerze opcja pod postem +Cytat (no i tak dodaję, dodaję, dodaję te wypowiedzi na które zamierzam odpowiedzieć) a na telefonie klikam po prostu posty, na które będę odpowiadać, one podkreślają się na niebiesko, a potem u góry po prawej na ciemnym szarym pasku klikam na ikonkę komentarza (taki obrazek z dwoma dymkami).

Ooo, risotto to ja sto lat ani nie jadłam ani nie robiłam. A lubię :) Będzie trzeba zrobić.

Mój właśnie też tak średnio ogarnia to co miałby kupić. Ogólnie sam zakupy najchętniej robiłby w żabce, bo to jego zdaniem taki fajny mały sklep, gdzie nie ma dużego wyboru i on nie czuje tam, że głupieje przez nadmiar produktów na półkach. A ja żaby nienawidzę i wiecznie powtarzam, że to drogi pijacki sklepik, który bazuje właśnie na takich leniach jak on. Jeszcze najlepiej żeby do chleba i masła obowiązkowo brał czteropak i fajki.
Mi wystarczy, żeby S. poszedł razem ze mną. Wtedy wiem, że mogę wrzucić do wózka co chcę i nie będę musiała tego nosić.

Ja w ogóle z natury mam słabe ręce. Mam nadzieję, że Blanka będzie drobinką, bo ciężko będzie mi ją nosić ;)

Mi po dzieciach się pojawiły mięśnie. Także wiesz :)

Heh no my nie wiemy jaka Ty rozmiarowo. :) Ja dość wysoka , spory cyc ,spory brzuch ... wzięłam L. Do porodu jeszcze mogę przytyć a i luźniejsza lepsza. Ale zobaczę jak przyjedzie. Może się okaże ze za duża sporo. Wątpię [emoji12]
Ja też wzięłam L i jest duża ale w niczym mi to nie przeszkadza :) będzie luźniej i przewiewniej :) zresztą nie zamierzam w niej za długo być :)

reklama
Mi po dzieciach się pojawiły mięśnie. Także wiesz :)
Wątpię :/ Jeżeli praca jako pomoc apteczna (która miała polegać tylko na liczeniu towaru i nikt nie uprzedzał, że będę musiała dźwigać tyle ciężkich skrzynek i kartonów!) nie spowodowała, że pojawiły się u mnie porządne mięśnie ramion to dzidzia chyba też mi ich nie wyczaruje. Słabeusz jestem. Taki słabeusz z grubą dupą i rączkami jak patyczki, no co ja poradzę.. Przynajmniej przed ciążą taka byłam, teraz patyczki są trochę grubsze.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry