Adell1994
Fanka BB :)
Ha ha właśnie sobie to wyobraziłam , szminka na usta i dama jak się patrzySzpilki do tego, jakieś biżu i prosto z porodowego można na imprezę![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ha ha właśnie sobie to wyobraziłam , szminka na usta i dama jak się patrzySzpilki do tego, jakieś biżu i prosto z porodowego można na imprezę![]()
U nas popadało chwilkę. Nawet zagrzmiało parę razy.
To jest coś takiego jak te buty szpitalne kiedyś były tylko grubszeTaki materiał. Taka kurczę jak na staromodnych podpaskach była tkanina. Jak pociągniesz to się rozerwie
Umarłabym jakbym sama sobie nie podogryzała z powodu mojego roztycia, przepraszam.Ale gadasz brednieTy i gruba dupa ...
a ręce potrafią bolec i plecy przy dziecku zwłaszcza jak ma kolki:/
Aaaaa. zazdroszczę.U nas popadało chwilkę. Nawet zagrzmiało parę razy.
To jest coś takiego jak te buty szpitalne kiedyś były tylko grubszeTakże myślę że nie będzie nic prześwitywało
![]()
Chyba zapytam dzisiaj położnej co sądzi o tych koszulach.To jest coś takiego jak te buty szpitalne kiedyś były tylko grubszeTakże myślę że nie będzie nic prześwitywało
![]()
Ha ha właśnie sobie to wyobraziłam , szminka na usta i dama jak się patrzyjeszcze ten kolor bardzo ale to bardzo twarzowy
![]()
Chyba zapytam dzisiaj położnej co sądzi o tych koszulach.
Umarłabym jakbym sama sobie nie podogryzała z powodu mojego roztycia, przepraszam.
Sie posłam a dam radę to moje dziecko nosić na rękach.. oj, będzie bolalo.
Aaaaa. zazdroszczę.
Ja szukam usg jamy i nerek. Skas te bóle się biora a skoro to nie od ciąży to może nery czy coś ... niby mam urologa jutro ale na NFZ to mi dopiero da skierowanie na usg i potem czekać na termin.