kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Muszą ci dać termin do 7 dni.. nie zapomnij![]()
Wiem wiem. Tak właśnie się do uro zapisywałam. Ale nie wytrzymam nerwowo i muszę se sprawdzić co tam się dzieje , znalazłam i to niedrogo wiec odzaluje
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Muszą ci dać termin do 7 dni.. nie zapomnij![]()
O matko jak mi dzisiaj ciężko. Młody ciśnie się w dół, mi niedobrze, chce się spać i w ogóle cierpię [emoji14] chce go już przy cycku!
Kurne ja nie mam pod kolor, ale klasykiem może czerwieńSzminkę pod kolor czy nie ? Bo mam gdzies taka
To chyba dla wybrancow, ja nie mam czegos takiego![]()
Kurne ja nie mam pod kolor, ale klasykiem może czerwień![]()
W ogóle dzisiaj się dowiedziałam że teściowa pod koniec sierpnia ma zabieg na rękę i będzie 2 miesiące na l4 , aż mi się nie chce myśleć że przez ten pierwszy czas ciągle będzie w domu . Niby twierdzi że nie będzie się wtrącała i taką mam nadzieję ale przeraża myślałam że cała reszta będzie w pracy i będziemy sobie z S. sami z małym .
Moja matka ma mieć wszczepiane stendy w tentnice gdzieś w kopytach ale nie wiem kiedy... może już po przeprowadzce...W ogóle dzisiaj się dowiedziałam że teściowa pod koniec sierpnia ma zabieg na rękę i będzie 2 miesiące na l4 , aż mi się nie chce myśleć że przez ten pierwszy czas ciągle będzie w domu . Niby twierdzi że nie będzie się wtrącała i taką mam nadzieję ale przeraża mnie ta wizja. myślałam że cała reszta będzie w pracy i będziemy sobie z S. sami z małym .
Ja walczę żeby nie usnąć. Kacper ze Sławkiem na robotę pojechał. A po Bartka przyszedł kolega. Śmiać mi się chciało bo to ktoś od takiej Ormiańskiej rodziny od Nas z bloku no i otwieram a on:
- Dzień dobry. Czy Pani ma może takiego małego psa co się wabi Panda?
- Tak
- A ma Pani może syna Bartka?
- Tak.
- A mógłbym go poprosić? :-)
Także poszli z psami na spacer. Trochę śmiesznie bo ten chłopiec ze 4 lata od Bartka starszy i też taki okrąglutki
Drugą kawę tak więc wypiłam i oczy mi się kleją... trochę mi szkoda iść spać bo się w miarę odpukać znośnie czuję. Deszczu jak nie było tak nie ma...