kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Urodzony SN. I naszą GoJ znalazana się na liście rekordów Guinnessabez nacinania krocza. A co!
W opinii lekarzy noworodek zacznie szybciej chodzić niż matka po porodzie [emoji23]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Urodzony SN. I naszą GoJ znalazana się na liście rekordów Guinnessabez nacinania krocza. A co!
Starszy przyszedł i też do smoka.... nosz... ja pikole... co za jazdy oni mają! Stare chłopy. Tabuny dziewuch za nimi latają a ci smoki... masakraUrodzony SN. I naszą GoJ znalazana się na liście rekordów Guinnessabez nacinania krocza. A co!
30 zł jeszcze nie majątek...
W opinii lekarzy noworodek zacznie szybciej chodzić niż matka po porodzie [emoji23]
Ja wzięłam L ale były od S do XL wzięłam większą niż normalnie żebym się teraz zmieściłaSerio ? A takie jakieś rozmiary sensowne ? Może bym se nabyła
Kochanie ja robię te rzeczy na sprzedaż [emoji6]Helenka cudosama bym tam wlazla się pobawić. Myślałaś żeby robić takie rzeczy na sprzedaz?
Ja wzięłam L ale były od S do XL wzięłam większą niż normalnie żebym się teraz zmieściła![]()
Dzięki. Zgłodniałam.Pojadłam. Po drodze bar mleczny. A. ruskie. Z. Śląskie z pysznym sosem pieczeniowym. Ja jakiś zabielany ale on akurat taki se to zjadłam pół pierogów A. Do domu wzięłam : ruskie, łazanki, ryż z owocami i naleśniki jeden z jabłkiem i z serem. Te już zjedzone.
Mówię: zrobie ci zdjęcie.
Dobra tylko na fejsa nie wrzucaj.