kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Ja też.....
Najpierw tasiemka a potem tasiemkę zmierzyłam miarka budowlana,bo nic innego w domu nie ma....a człowiek szyje i nie ma cm krawieckiego hi hihi
Kto jak kto ale Ty powinnaś mieć
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też.....
Najpierw tasiemka a potem tasiemkę zmierzyłam miarka budowlana,bo nic innego w domu nie ma....a człowiek szyje i nie ma cm krawieckiego hi hihi
Na pewno tylko czy to porodowe czy za przeproszeniem na sr...anie to nie powiem bo mnie tak czasem na dwójkę łamie jak opisałaś.Jak nagle mi się robi brzuch taki twardy jak kamień, nie da rady go rozluźnić , trzyma z 30 sekund, boli i oblewa mnie wtedy zimnym potem choć gorąco to można uznać za skurcze ?
Na pewno tylko czy to porodowe czy za przeproszeniem na sr...anie to nie powiem bo mnie tak czasem na dwójkę łamie jak opisałaś.
Był w domuKto jak kto ale Ty powinnaś mieć![]()
Był w domu
Dam se ucho urznac....
Ale jak to dzieci gdzieś mi wyciągnęły...
A mi taką miarka budowlana najlepiej się mierzy....
Mam w planie na brzegu stołu przykleić na stałe taki cm...
Aż tak się zdołowałaś tym mierzeniem że się zbunkrowałaś gdzieś?Dobry pomysł. Nie zginie. Aaaa mam miarkę krawiecka. Mam mam
Aż tak się zdołowałaś tym mierzeniem że się zbunkrowałaś gdzieś?
Zaliczam pokolacyjny odlot... o masakra...Nie nawet się nie powlekłam po niego.
Mam stronęHelenka a masz jakąś stronę na fb albo coś takiego?długi się uczyłas szyć? Moje dwie babcie to krawcowe, nawet maszynę gdzieś mamy taką w walizeczce...