kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Zaliczam pokolacyjny odlot... o masakra...
Odlot powiadasz ? Ja bym jeszcze co zjadła ale jakoś mi humor opadł.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zaliczam pokolacyjny odlot... o masakra...
A wiesz że mi też jakoś tak kiepsko na duszy...Odlot powiadasz ? Ja bym jeszcze co zjadła ale jakoś mi humor opadł.
Ja się łapię umywalki i czekam aż mi w łapach zostanie...Moczenia dup.....kto w wannie. Fajna letnią wodą...
Pianka...
Leżę.czytam...i mnie oświeciło że jak ja stąd wyjdę jak sama w domu jestem??????!!!!!! Mój będzie późno.dzieci wakacje...koty nie pomogą.a ja durna z tym bolącym biodrem tu weszłam....
Będę się zeslizgiwac jak z K2....
A wiesz że mi też jakoś tak kiepsko na duszy...
Jak ta apteka tansza online sie nazywala?Tzn ja jakaś taka bez sił już dziś ... trudno trza pożartować coś rozluźnić atmosferę
Jak ta apteka tansza online sie nazywala?
U mnie jak fizycznie to i psychicznie zaraz leci a nie wiem co bardziej teraz... kuje mnie w psioszce po tych sklepowych wojażachTzn ja jakaś taka bez sił już dziś ... trudno trza pożartować coś rozluźnić atmosferę
Gacie porodowe podklady same pierdoły mi zostały w sumie.DOZ.pl ja zamówiłam więcej tam niż z gemini. Ale to zależy czego szukasz. Na DOZ są wszystkie te typowo apteczne a na gemini jeszcze inne rzeczy