reklama

Wrześniowe mamy 2018

• Starter tematu Starter tematu Deleted member 178444
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
U mnie jak fizycznie to i psychicznie zaraz leci a nie wiem co bardziej teraz... kuje mnie w psioszce po tych sklepowych wojażach

No ja miałam mówić ze jest ok. A tu ten mega skurczyk ale na szczęście jeden był tylko . A kłuje to mnie chyba ale w cewce raczej i sikać się chce ciagle i ciagle . Biorę urosept bo żurawina mi zgagę funduje.

reklama
No ja miałam mówić ze jest ok. A tu ten mega skurczyk ale na szczęście jeden był tylko . A kłuje to mnie chyba ale w cewce raczej i sikać się chce ciagle i ciagle . Biorę urosept bo żurawina mi zgagę funduje.
No ja tylko urosept. A kuje mnie stricte w psicie... ale dobra nie marudzę bo przez to wszystko zapomniałam kupić proszek dla maluchów do prania...

Ja to brałam z DOz jak kojarzę ... ale odbierałam w aptece, można tez wysyłkę . Z bobaskowo.pl miałam część. No i Rossman tez kurier lub odbiór w sklepie. Ja to trochę tu trochę tam
Muszę się zorientować i zamowić bo mnie zima zastanie...
Bosz i jeszcze skurcze... uroczo a do porodu niby półtora miesiaca.
Fajne sandały były w Pepco dla tych moich starszych po dychu ale same wielkie i szerokie...

Muszę się zorientować i zamowić bo mnie zima zastanie...
Bosz i jeszcze skurcze... uroczo a do porodu niby półtora miesiaca.
Fajne sandały były w Pepco dla tych moich starszych po dychu ale same wielkie i szerokie...

Moje maja 36i35 rozmiar. Ale to pewnie ze starym w weekend ja łażę tyle co muszę przynajmniej do niedzieli.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry