GoJ
Fanka BB :)
Hahaha mam to samo... zwlec się z wyra na siku to porażka logistyczno- chciowaWszystko spoko ale tak mi się nie chce na siku wstawać ze szok.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hahaha mam to samo... zwlec się z wyra na siku to porażka logistyczno- chciowaWszystko spoko ale tak mi się nie chce na siku wstawać ze szok.
Ano. Ostatnio w Auchan był taki proszek tylko w małym kartoniku... i nic wiecej od Dzidziusia.
Siedzę na tym bobaskowie i patrzę i zaraz w koszyku bedzie 400 a mam tylko NIEZBĘDNE rzeczy brać boszszszszsz...
Co ty powieszMoi 37 i 35 zależy od rozmiaru... zresztą te kopyta im cholernie szybko rosną...
Hahaha mam to samo... zwlec się z wyra na siku to porażka logistyczno- chciowa![]()
Weszłam z ciekawości i ile tam jest pięknych rzeczySiedzę na tym bobaskowie i patrzę i zaraz w koszyku bedzie 400 a mam tylko NIEZBĘDNE rzeczy brać boszszszszsz...
O kurne , to Twoja 13 latka jest mojego wzrostu i ma stopę większą o 3 rozmiaryCo ty powiesz
13latka rozmiar 39 164cm wzrostu
9latka rozmiar 35 130cm wzrostu
Poczekaj moi mają dopiero 10 i 8 latCo ty powiesz
13latka rozmiar 39 164cm wzrostu
9latka rozmiar 35 130cm wzrostu
Mi też się tak nie chce wstawać na siku, a przy tych upałach staram się pić dużo i niestety inaczej się nie da . A u mnie jeszcze żeby się dostać do łazienki trzeba pokonać schody .Niby trzeba bo nery itd. Z drugiej strony lepiej unikać wysiłku. No i bęben boli przy wstawaniu. Nadal jestem głodna