kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Załapał jak spojrzałam na niego i zapytałam czy chce mnie wykończyć.
To i tak ze zaczaił , inny to by stał z otwarta paszcza i :”aaaaa ale o co Ci chodzi ?”
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Załapał jak spojrzałam na niego i zapytałam czy chce mnie wykończyć.
Nie wiem którzy to bo bym pogonila oni wiecznie cos w tej kuchni pol biedy ciasto ze sliwkami czy kompicik z wiśni..Mi niby nie wadzi ale jakbym miała cały dzień czuć coś co mi nie pasuje to bym się wściekła
Pozakładamy sobie cewniki![]()
Bo on się mnie boi i wtedy jego neurony popitalają prędzej niż normalnie...To i tak ze zaczaił , inny to by stał z otwarta paszcza i :”aaaaa ale o co Ci chodzi ?”
Oj będziesz pamiętała coś czuję...
Ty to może takie nocniki jak kiedyś pod łóżkami stały...Nie chcem. Moja cewka tego nie wytrzymie. Raz miałam 10 lat temu i do dziś to pamietam. Wole już lac do miski
Bo on się mnie boi i wtedy jego neurony popitalają prędzej niż normalnie...
Ty to może takie nocniki jak kiedyś pod łóżkami stały...
Ja jestem super póki mnie kto nie zirytuje... a że o to nie trudno to już inaczejHa ha ha to Ty straszna kobieta jesteś
CC i cewnik założony będzie....Nie chcem. Moja cewka tego nie wytrzymie. Raz miałam 10 lat temu i do dziś to pamietam. Wole już lac do miski