kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Ja jestem super póki mnie kto nie zirytuje... a że o to nie trudno to już inaczej
Ale mam lenia! O mamo!
Ja mam tyle dobrze ze młode robią za mnie. Wiec tylko leżę i ewentualnie rozkazuje.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja jestem super póki mnie kto nie zirytuje... a że o to nie trudno to już inaczej
Ale mam lenia! O mamo!
W sumie pieluchy już kupione....Ale to i tak trza tyłek podnieść cholera. A to i tak gimnastyka. Może takie łóżko co się rozsuwa i jest pod kibel.
U mnie to różnie...Ja mam tyle dobrze ze młode robią za mnie. Wiec tylko leżę i ewentualnie rozkazuje.
U mnie to różnie...
Szit chyba spamujemy trochę..![]()
Jak po jednej gula to wypiecie... swoją drogą mam wrażenie ze moj cwiczy zaciskanie piesci na jakims moim organie wewnetrznymKolejny. Ale to chyba tylko wypinanie bo z jednej strony nagle dużo większy jak z drugiej. Po usg tak lubi świrować
W sumie pieluchy już kupione....
CC i cewnik założony będzie....
No albo ekonomia albo wygoda...Kurde i to jest myśl. Tylko ze ja sikam non stop , w mokrej leżeć nie będę , wiec to ekonomiczne nie będzie.
U mnie na pęcherzuJak po jednej gula to wypiecie... swoją drogą mam wrażenie ze moj cwiczy zaciskanie piesci na jakims moim organie wewnetrznym