Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja dzisiaj przed szkołą rodzenia jadę do galerii odebrać moje zamówienie w smyku i pociesza mnie jedynie myśl że będzie tam przyjemnie chłodnoRodzice przed chwilą dzwonili i mówili, że jadą do leroy merlin i czy ja coś chcę. Tak. Chcę jechać z nimi, bo w samochodzie jest klima xD

Polecam bardzo cyrkulator powietrza. Jest o niebo lepszy od wiatraka i sexi wyglada. To taki srebrny dysk na podloge-czesto wystepuje w reklamach. Stawiasz rano w otwartym balkonie i wymienia Ci powietrze w calym pomieszczeniu. Namowila mnie Pani ze sklepu i miala racjeWitam się w 35 tygodniunie dam rady Was od wczoraj nadrobić, tyle naskrobałyście
Dzisiaj jedziemy z P na zakupy, coś upichce na obiad i będziemy się roztapiać z gorąca. Może uda mi się kupić taki mały wiatrak, żeby na twarz chociaż dmuchać.

Ja jako DOBRO NARODOWE dusiłam się w kolejce w Rossmanie. Ale w Pepco ludzie przepuścili i w autobusie kazali siadać![]()
Rodzice przed chwilą dzwonili i mówili, że jadą do leroy merlin i czy ja coś chcę. Tak. Chcę jechać z nimi, bo w samochodzie jest klima xD
Bartek ma nową szkołę!
Także najważniejsza sprawa załatwiona. Jakaś upierdliwa mucha mnie prześladuje. Na dworze 1000x lepiej niż w domu. Chłopcy od 2h w piłę z Noretem czy jakm mu tam na imię grają... więc mam spokój. Na obiad klasycznie pyry zsiadłe mleko i jajo. Chmurek więcej może coś z nich zleci... Byle dużo i długoGeneralnie NIE CHCĘ ZAPESZAĆ ale poza roztapianiem czuję się dziś pierwszy raz od nie wiem kiedy tak DOBRZE