Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A ja jednak jakos sie boje, a maz jeszcze bardziej. Moze nie warto, bo nie wiem czy odwazylabym sie wejsc do jeziora...pewnie strachy na wyrost.
Baw sie dobrze i odpoczywaj- ja takie zalecenie dostalam od poloznej.
Dwa, jakos tak jeden po drugim i mega bolesne, brzuch mi sie w taka beczółke spina. Ja mam je juz od dawna, ale sa.lepsze dni i noce i te gorsze. Najgorzej, ze zasnac nie moge, nie moge znalezc pozycji bezbolesnej i wygodnej do spania. No i nie moge zasnac.A mnie obudziło szczekanie tutejszych psów :/ chloe tylko 1 skurcz był?
To ja tak mam :/I mam obrzek dloni i stop- takie uczucie ucisku i wypelnienia stawow, ze nie moge zgiac dloni. Obiektywnie nie sa bardzo opuchniete, tylko troche.
Ja tez ide do szpitala 29.08 i mam szczera nadzieje, ze nie zostawia mnie tam na cc od razu. Wolalabym nawet kilka dni pozniej (z usg mam termin na 8.09 a z OM na 13.09, a cykle mialam regularne +/-1-3 dni.)
Jeśli jutro kończysz 38 to chyba jesteś sierpniowką? Bo za 2 tyg jak skończysz 40 to nadal sierpień![]()
Borówki z holandii ?to pierwsze słyszę bo jak kupuje Borówki to zawsze kraj pochodzenia to Polska lub Portugalia [emoji16] [emoji5]Ja mam kilogram borówki w lodówce.
Prosto z Holandii z krzaczka. Mama mi przywiozła jak wróciła na ten pogrzeb.