18grudzien
Fanka BB :)
To dlatego nas nie ma..... Ja właśnie dałam mojemu jeść on poprostu kocha jeść musi już mieć natychmiast inaczej awantura jest, zjadł 90ml i śpi ja też idę spać bo w nocy muszę odciągnąć jak chce coś mieć swojego....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Da się uczciwie zarobić tylko trzeba 300h miesięcznie robić, czyli i tak nie ma cię nigdy w domu i na jedno wychodzi [emoji20]
To dlatego nas nie ma..... Ja właśnie dałam mojemu jeść on poprostu kocha jeść musi już mieć natychmiast inaczej awantura jest, zjadł 90ml i śpi ja też idę spać bo w nocy muszę odciągnąć jak chce coś mieć swojego....
To akurat nie uczciwe, ale w drugą stronę, dla pracownika w sensie
Mój Kamil tak samo, ma sensowną wypłatę tylko jak pracuje 7-20 6 dni w tygodniu..
Ale co to za życie![]()
Dlatego mojego Przemka stopuję. Bo co to za życie, jak go większość czasu w domu nie będzie.. przeżyje je w pracy? A potem sam będzie miał do siebie pretensje. Kasa to nie wszystko.No ale co to za życie wtedy . Ja przez dość długi czas robiłam po 12 godzin , od 6 do 18
. Zero życia osobistego . Nim dojechałam do domu była 18.30 , jedzenie kąpiel i już po 19 i zaraz spać bo o 5 znów pobudka .
Nie zawodzisz go w żadnym sensie! Najważniejsze, aby miał pełen brzuszek, czystą pieluchę i żebyś kochała go nad życie. Nieważne jak go nakarmisz..Ja odciągam rano 120 ml i wieczorem. I tak robię z tego 4 porcje i naprzemiennie z mlekiem podaje.
Jednak ta pierś nie dla mnie. Chciałam tego ale nie potrafię jakoś.. ale pocieszam się, że dostaje ode mnie cokolwiek wiec tak bardzo go nie zawodzę...