reklama

Wrześniowe mamy 2018

• Starter tematu Starter tematu Deleted member 178444
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Szkoda że nie wiedziałam że aż tak... zmarzłam jak cholera

Jak wychodzicie teraz na spacer z młodymi jak skleszcza z zimna wkladacie im coś na dłonie?? Mój ma spiworek to w cialo w samym cieplejszym pajacu mu cieplo. Na łbie czapa. Ale dlonie to i mi dziś bardzo zmarzly a mam lepsze krążenie niz dzidziuś i myślę czy to nie pora na jakie rękawiczki ale jakie??

Szkoda że nie wiedziałam że aż tak... zmarzłam jak cholera

Jak wychodzicie teraz na spacer z młodymi jak skleszcza z zimna wkladacie im coś na dłonie?? Mój ma spiworek to w cialo w samym cieplejszym pajacu mu cieplo. Na łbie czapa. Ale dlonie to i mi dziś bardzo zmarzly a mam lepsze krążenie niz dzidziuś i myślę czy to nie pora na jakie rękawiczki ale jakie??
Hmmm u nad dziś ciepło jak wczoraj nie myślałam jeszcze o rekawiczkach jak ma być zimno mąż musi sprężac ruchy z drzewem

Kupiłam Mg. Zapodalam jeden juz w aptece i bede czekac na cud. Jestem psychicznie wyczerpana tymi kolataniami rozdygotaniem ciala.... aż mi się chce płakać... zazdroszczę każdemu zdrowemu czlowiekowi...
Jedz dużo jedz...... A ten zdrowy zazdrościć innemu czegoś innego i tak dalej i tak dalej ble ble
A ja marzę aby mój syn się tak obsral po szyję miękka kupa że nawet sobie nie wyobrażacie jaka bym była radosna z tego powodu ehhh a tam dalej twarde bobki że próbuje wszystkiego

reklama
Jedz dużo jedz...... A ten zdrowy zazdrościć innemu czegoś innego i tak dalej i tak dalej ble ble
A ja marzę aby mój syn się tak obsral po szyję miękka kupa że nawet sobie nie wyobrażacie jaka bym była radosna z tego powodu ehhh a tam dalej twarde bobki że próbuje wszystkiego
Moja się dzisiaj tak obsrala że całe nogi miała bo z boku pampersa wyszło, a zmieniłaś mleko na bebilon?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry