18grudzien
Fanka BB :)
W ogóle lenie się dziś patrzę na malego, przytulam, noszę właśnie nakarmiłam nic nie robię dosłownie, pranie się wypralo, obiad kotlety mam z wczoraj nie mam ziemniaków, ale jakoś taki dzień lenia dosłownie....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O właśnie takąMufke moja mamcia mi uszyla![]()
No tak ale łapki mojemu wystają bo śpi w pozycji "poddaję się" i musiałabym go po czubek głowy przykryćAaa
nie przykrywam kocykiem
W ogóle pierwszy świadomy uśmiecg Miki walnął wczoraj do mojego ojca i byłam zazdrosna także dziś już jestem usatysfakcjonowana...Hej meldujemy sie i my [emoji6] u nas nocka standardowo 2pobudki miedzy 24-2 pierwsza i w okolicach 5ej druga [emoji4] teraz Mikulino spi [emoji5]a ja mam chwilke...
Goj-ja juz sie nie moge doczekac usmieszkow [emoji7]
Helenka-fajne rozwiazanie i w lapki cieplo [emoji4]
Oglądałam i mam w allegrowym koszyku tę pierwszą.A ja popatrzyłam na te puzzle na podłogę jak marcia nie wyślę albo okaże się że cena z kosmosu to zastanawiam się nad tymi dwoma możecie zobaczyć, ocenić, wyrazić swoje zdanie i w ogóle co myślicie Hehe
nie mam linka ale wiem ze mozna to znalezc w necie. Sąsiadka mi szyłaMarcia dawaj link do tych puzzli wysłalam mojej mamie fotę żeby szyla dla mojego Damian a ona ze to dla niej wyższa szkoła jazdy i nie umie hmmmm
No tak ale łapki mojemu wystają bo śpi w pozycji "poddaję się" i musiałabym go po czubek głowy przykryća na kombinezon przy śpiworku zbyt ciepło... zresztą kombinezon ten pluszowy mam na 56 a on już 62 nosi
![]()