Zostala nam jedna dziurka która ma tylko 2-3mm. Jak to okreslili w szpitalu zupełnie nieistotna wada na ten moment.@Mama1990 ło trochę tego było...najważniejsze że się obyło bez ingerencji chirurgicznejkurde też bym zaczeła wierzyć ...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zostala nam jedna dziurka która ma tylko 2-3mm. Jak to okreslili w szpitalu zupełnie nieistotna wada na ten moment.@Mama1990 ło trochę tego było...najważniejsze że się obyło bez ingerencji chirurgicznejkurde też bym zaczeła wierzyć ...
Super że mamy takie bliskie termin ja się zastanawiam cały czas nad tymi prenetalnymi. Poczytam sobie i zobaczę ale pewnie pójdziemy.Ja się we wtorek dowiem o prenatalnych od prywatnego, bo coś mi tam ostatnio mówił, że załatwi więc nie wiem czy on robi USG czy jak. Ale mam zamiar iść. Nie wiem czy z krwi będę robić....
@Ania23081991 widzę że jeden dzień różnicy między nami, ja7+1 termin 4.09![]()
Hej [emoji4] ja też po wizycie, choć niewiele się dowiedziałam, nie zrobiła mi USG bo powiedziała że i tak nic by nie zobaczyła bo macica tylko rozpulchniona, jeszcze za wcześnie. No może faktycznie, u mnie gdzieś 5 tydzień dopiero. Jak to wygląda z Waszego doświadczenia?
Nie wiem w sumie czy odpowiada mi ta lekarka, przynajmniej mam jej nr telefonu gdyby coś się zadziało, bo mój poprzedni lekarz prowadzący ciążę jak poprosiłam go o kontakt to dał mi numer do dyżurki lekarzy w szpitalu gdzie był 3 dni...
Ja mam wizytę jutro i stresuje się nie wiem czym [emoji16][emoji28]
Monia, jak u Ciebie z tymi mdłościami? Bardzo długo mnie nie było, właśnie przez to...Postaram się trochę nadrobić, ale nie wiem czy dam radę.A mi się zaczęły mdłości i leżę ile się da![]()
Dopiero na 16:15 bo muszę zawieźć dzieci do szwagierki a ona kończy o 14 praceo której masz? Ja na 13.15![]()