reklama

Wrześniowe mamy 2019

reklama
Witajcie kochane!
@ag93 bardzo Ci współczuję, musiałaś przejść piekło, wyobrażam sobie! :(
@Tasha22 witaj!!! ja według moich obliczeń mam dziś 4tydzień5dzień, więc wiek ciąży podobny :)
Wczoraj wzięłam no-spę i boleści przeszły, mam nadzieję, że na samym schizie się skończy a złe przeczucia mnie opuszczą...byle do jutra, wizytuję o 18:30. Do tego czasu jajo zniosę.

Cześć dziewczyny! U mnie noc spokojna. Plamienie się już nie powtórzyło. Trochę sobie pospałem, a obudziły mnie już mdłości z głodu. Teraz zjadam śniadanko i leżę dalej. Także czekam (nie)cierpliwie do jutra na wizytę. Niestety o 17:30 dopiero mam

Ja widzę tylko jeden plus nerwów przed wizytą u gina;) przy moich zaparciach jest to idealny stres na korzystanie z kibelka kilka razy hihi przeczyszczenie murowane :p

Dzięki Dziewczyny, to prawda. Nerwów najadłam się strasznie dużo. Mam nadzieję że teraz będzie już wszystko ok. W piątek idę na badania krwi, do poniedziałku muszę poczekać na dalszy rozwój sytuacji:)

Kciuki za dzisiejsze wizyty :)

Ja mam dzisiaj mega zawroty głowy, normalnie boje sie że zemdleje :/ i mdłości ale na szczęście dość lekkie

@ag93 dużo stresu u Ciebie było, oby już wszystko w porządku a fasola niech rośnie silna :)

@jurczux dobre wieści :)

Dlatego ja tak wcześnie nie ide do gina bo wolę pójść jak już będzie serduszko, jeden stres mniej :)

@Tasha22 witaj :) ja też mam termin na końcowke września :)

Dzięki dziewczyny ;)
Właśnie się wpisałam do naszej tabelki i wychodzi że jestem najstarsza i mam najstarsze dziecko z grupy. Miałam prawie 13 lat przerwy jestem przerażona już w zasadzie nic nie pamiętam z tamtego okresu :o

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry