Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
@justyndziuk bardzo ładny brzuszek[emoji3].A może zmierzyła z nogami a nie od głowy do pupy, ze wyszło aż 10 cm.
Ja też po walentynkowej wizycie ale wczoraj świętowaliśmy, byli też moi rodzice więc mniej czasu. Okruszek super - ma 10 cm, wierci się jak szalony, a w pewnym momencie nawet walnął się w główkę rączką. Płci nie widać ale nie nastawilam się że zobaczę. Może uda się 25.02 na prenatalnych. Ważne że serduszko bije pięknie 167.
Co do moich wyników to muszę powtórzyć tsh bo mam za niskie i dorobić t3 i t4. Ale być może to tylko taki wynik w pierwszym trymestrze. Poza tym jest ok. Narazie kosmówka jest za wysoko i może się z tego zrobić łożysko przodujące ale nastawiam się pozytywnie bo nie jest to przesądzone.
Czuje się już naprawdę dobrze. Szybciej się tylko męczę. A że nie plamię, a lekarka nie widzi przeciwwskazań to przytulam się z mężem dużo i często![]()
Duży ten bobas, moja przyjaciółka zaczyna 15 tc i jej maluchy maja 8.9 cm [emoji848] dziwne bo prenatalne się robi do 84 mm a dzieciątko ma już 100 mm wiec prenatalnych i tak nie zrobią, bo są niewiarygodne. Chyba ze faktycznie lekarz zmierzył razem z nóżkami, bo crl jest za duże jak na takiego bobasa.. [emoji848]
@Kara88 tak, moja malutka zmęczyła się po spacerkugdyby nie ona to chyba bym przyrosła do łóżka całkiem [emoji23]