reklama

Wrześniowe mamy 2019

Cześć Dziewczyny! Byłam wczoraj na becie, wyszło 241, więc chyba owulację miałam później niż myślałam. Jutro idę drugi raz, mam nadzieję że będzie odpowiedni przyrost. O witam nowe mamusie:)

reklama
Hej :D Witam w waszym gronie :D dziś mam 6tc+1 wyliczony przeze mnie termin na 04.09, moja trzecia ciąża, niestety dwie w pierwszym trymestrze stracone, ale tym razem kłuję się codziennie zastrzykami przeciwzakrzepowymi i mam nadzieję że maleństwo będzie walczyć do końca
Pomimo hejtu lekarzy od dzisiaj poszłam na L4 narazie na tydzień bo w przyszły pon będę miała USG i mam nadzieję że zobaczę i usłyszę nasze maleństwo i dopiero jak usłyszę że wszystko jest ok to się zastanowie co dalej. Czy któraś z was rozważa tak szybko L4 albo może już jest z jakichś powodów czy u was ok i praca wre? :D
Hej gratuluję [emoji7] w tym roku musi nam się udać :*
Ja mam urlop wpisany do poniedziałku a potem na L4 jeśli ciąża się utrzyma

Hej :D Witam w waszym gronie :D dziś mam 6tc+1 wyliczony przeze mnie termin na 04.09, moja trzecia ciąża, niestety dwie w pierwszym trymestrze stracone, ale tym razem kłuję się codziennie zastrzykami przeciwzakrzepowymi i mam nadzieję że maleństwo będzie walczyć do końca <3

Pomimo hejtu lekarzy od dzisiaj poszłam na L4 narazie na tydzień bo w przyszły pon będę miała USG i mam nadzieję że zobaczę i usłyszę nasze maleństwo i dopiero jak usłyszę że wszystko jest ok to się zastanowie co dalej. Czy któraś z was rozważa tak szybko L4 albo może już jest z jakichś powodów czy u was ok i praca wre? :D
Witamy:p maleństwo da radę, musi;)

Ja od dzisiaj na L4(nie z mojego wyboru), narazie do 22.01 przyczyna 2 krwiaki w macicy. Podejrzewam że elkę będę miała już do końca, praca niesprzyjająca ciazy:(

Witamy:p maleństwo da radę, musi;)

Ja od dzisiaj na L4(nie z mojego wyboru), narazie do 22.01 przyczyna 2 krwiaki w macicy. Podejrzewam że elkę będę miała już do końca, praca niesprzyjająca ciazy:(

dobrze wiedzieć że nie tylko ja tak mam, bo szczerze mówiąc mam już dość historii typu "moja znajoma w 9 miesiącu robiła to i to.... a ty nawet do pracy nie pójdziesz..." ehhh no niestety ludzie oceniają nie mając pojęcia co się dzieję... No ale teraz najważniejsze to myśleć o sobie i się nie przejmować :D

Ojej .. ,ale tu się nazbierało Nowych Mam ,Wszystkim gratuluję
U mnie jeszcze tylko jutro i w czwartek wszystko powinno się wyjaśnić .. ech..mam nadzieję ,że jednak dołączę na stałe do Was. Okresu nadal brak ,a padam ostatnie dwa dni ,że śpię na stojąco i cycki bolą ..mój uważa ,że rosną hehe. W czwartek o 18 ,trzymajcie kciuki ,oby dzidzia się pokazała Jak się uda to będę najstarsza 32 w lipcu :P i mam już 2 dzieci.

Oj tam, 32, ale za to z jaką już historią! Ja to pierwszyzna, kompletny dezorient
Duphaston biorę od samego początku, rodzinnie u mnie było mnóstwo strat, stąd już przy pierwszej gina mi go zapisała.
Ciągle mnie mdli, ale ani razu o dziwo nie obejmowałam wielkiego ucha. Dół boli prawie jak przy okresie. Na całe szczęście cycki przestały mnie boleć. Każda chwila bez tego bólu jest cudowna i jak tu się teraz odzwyczaic od spania na brzuchu?

Słuchajcie, moze byśmy założyły jakąś wspólną grupę na fb?

reklama
Oj tam, 32, ale za to z jaką już historią! Ja to pierwszyzna, kompletny dezorient
Duphaston biorę od samego początku, rodzinnie u mnie było mnóstwo strat, stąd już przy pierwszej gina mi go zapisała.
Ciągle mnie mdli, ale ani razu o dziwo nie obejmowałam wielkiego ucha. Dół boli prawie jak przy okresie. Na całe szczęście cycki przestały mnie boleć. Każda chwila bez tego bólu jest cudowna i jak tu się teraz odzwyczaic od spania na brzuchu?

Słuchajcie, moze byśmy założyły jakąś wspólną grupę na fb?
Ja się nie wybieram na fb :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry