reklama

Wrześniowe mamy 2019

Oj tam, 32, ale za to z jaką już historią! Ja to pierwszyzna, kompletny dezorient
Duphaston biorę od samego początku, rodzinnie u mnie było mnóstwo strat, stąd już przy pierwszej gina mi go zapisała.
Ciągle mnie mdli, ale ani razu o dziwo nie obejmowałam wielkiego ucha. Dół boli prawie jak przy okresie. Na całe szczęście cycki przestały mnie boleć. Każda chwila bez tego bólu jest cudowna i jak tu się teraz odzwyczaic od spania na brzuchu?

Słuchajcie, moze byśmy założyły jakąś wspólną grupę na fb?
Ja na fb chętnie ale jak pisałam grupa tajna tylko dla nas z tego forum

reklama
Jak będzie tu kontynuacja to będę tu ;) szukam grup na forum żeby być w hmm.. kameralnym towarzystwie a nie w 300-400 os grupie ;) ale zazwyczaj wszystkie grupy w jakich byłam przenosily się na fb :)
No niestety tak jest, też tak miałam z grupami...chociaż tutaj jest klimacik...a na FB jest łatwiej się połapać i sprawdzać wiadomości, a nie wertować 300 stron postow;) ja ostatnio tutaj czegoś szukałam i masakra hehe...
Może być i tu i tu, nie każda będzie chciała dołączyć na FB...ale tylko dla nas...nikt z zewnątrz :) takie moje zdanie

reklama
To ja czuje się taka niedoświadczona „gówniara” bo mam tylko 24 lata ale wszystko co tu czytam chłonę, ale jestem trochę przerażona ilością poronień!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry