Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja ? Idę 22 styczniaEkhM u mnie identycznie więc też pozna owulacja. Logo tu na koniec stycznia idziesz na wizytę dopiero?
Pęknięcie pęcherzyka czułam wyraźnie 06.12, więc albo plemniki szły długo, albo zagnieżdżenie trochę fasoli zajęło.Może późne zagniezdzenie byłomyślisz, że mogła być późna owulacja? U mnie też chyba była późna owulacja bo ostatnia @ 01.12 , a w 33dc beta 61...
![]()
Z tego co pamiętam test Ci chyba wyszedl po spodziewanym terminie @ więc pewnie to późne zagniezdzeniePęknięcie pęcherzyka czułam wyraźnie 06.12, więc albo plemniki szły długo, albo zagnieżdżenie trochę fasoli zajęło.
Też stawiam na późne zagnieżdżenie, bo test pozytywny dopiero wyszedł w 22dpoZ tego co pamiętam test Ci chyba wyszedl po spodziewanym terminie @ więc pewnie to późne zagniezdzenie
Apropo nie chcesz dołączyć do zamkniętego forum staraczek? Pytają o Ciebie [emoji3]
Współżyłam w 7dc (3.12), gdzie jeszcze miałam plamienie miesiączkowe. Plamienie implantacyjne pojawiło się od 14.12 do 16.12. Także jest już około 7tc, a testy sikane nadal negatywne 
Dziś właśnie zobaczyłam podobną bladą kreskę. Ciekawe czy to ciąża. To dopiero 7 dzień po domniemanym zaplodnieniu. Ciężko mi wytrzymać do planowanej @ jutro z rana chyba powtórzę test.
Ja robiłam testy 25 i 26.12 A spodziewana @ 2.01 [emoji28]Witam.
Dziś właśnie zobaczyłam podobną bladą kreskę. Ciekawe czy to ciąża. To dopiero 7 dzień po domniemanym zaplodnieniu. Ciężko mi wytrzymać do planowanej @ jutro z rana chyba powtórzę test.
Ja robiłam testy 25 i 26.12 A spodziewana @ 2.01 [emoji28][/